Wat is de beste kantoorvloer?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je kantoorpand? Dan vraag je je vast af wat de beste kantoorvloer is. Vaak moet de vloer aan een aantal punten voldoen. Je wilt graag dat de vloer een professionele uitstraling heeft. Ook moet de vloer representatief zijn voor de vele bezoekers. Best een uitdaging dus om de juiste keuze te maken. Stile Floors geeft je graag wat tips door middel van deze blog. Zo maak je een werkplek in een handomdraai professioneel, zonder dat het saai hoeft te zijn!

Stijlvol en professioneel

Een fijne werkplek voor je personeel en een representatieve omgeving voor bezoekers, dat is natuurlijk wat je wilt. Een trendy vloer met een professionele uitstraling. Daarnaast is het ook prettig dat niet iedere stap duidelijk hoorbaar is. Een geluiddempende vloer is dan ook wel zo fijn. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van bureaustoelen, is het ook gewenst dat de vloer tegen een stootje kan. Een vloer met een lange levensduur is dan ook geen overbodige luxe. Maar wat is dan de beste kantoorvloer? Hier gaan we graag verder op in!

Kies voor duurzaam met vloerverwarming

Naast het kiezen van de beste kantoorvloer, wil je wellicht ook een duurzame keuze maken. Vloerverwarming is een goede optie wanneer je het energielabel wilt verbeteren. Met name PVC vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. Doordat de warmteafgifte het gehele oppervlak bestrijkt, is vloerverwarming een stuk duurzamer dan een CV. Daarnaast is het ook nog eens een stuk mooier voor het oog. Hier zal het personeel dus op alle vlakken blij van worden. Er zijn twee verschillende soorten vloerverwarming: watergedragen of elektrisch. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan ook eens onze blog over vloeren en vloerverwarming

Bekijk onze eerdere projecten

Stile Floors heeft voor verschillende opdrachtgevers mogen werken. Ben je benieuwd of wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze eerdere projectstofferingen.

Bekijk projectstoffering

Trendy én duurzaam

Duurzaamheid en stijlvol kunnen heel goed samengaan. Een fijne werkomgeving staat tegenwoordig steeds hoger in het vaandel bij werknemers. Het kan zelfs invloed hebben op de productiviteit en gedrevenheid. Een moderne of karakteristieke werkomgeving kan bijdragen aan een opgewekt en huiselijk gevoel. Maar naast de beste kantoorvloer, wil je ook een vloer die eenvoudig te onderhouden is. Je wil hier immers niet te veel tijd en geld aan kwijt zijn. Een PVC vloer is dan ook een goede keuze als je wilt gaan voor trendy, duurzaam én onderhoudsarm. 

 

pvc visgraat kantoorvloer
laminaat kantoorvloer

Waarom dan PVC?

Een PVC vloer voor kantoor is niet alleen stijlvol en duurzaam – het heeft nog vele andere voordelen. Het materiaal is waterbestendig, geluiddempend en heeft toch het karakter van een sfeervolle natuurlijke vloer. Geluiddempend is natuurlijk wel zo fijn wanneer je zit te werken en je collega’s voorbijlopen. Daarnaast is PVC voorzien van een extra beschermde toplaag, waardoor je jaren vooruit kunt met de beste kantoorvloer. Het is dan ook niet voor niets een favoriet van velen!

Of toch laminaat?

Wanneer we het hebben over de beste kantoorvloer, dan kun je ook laminaat overwegen. Ook dit type vloer is onderhoudsarm, eenvoudig schoon te houden en bestand tegen vocht. Verhuis je naar een ander kantoorpand? Dan kun je een klik-laminaatvloer eenvoudig meenemen naar je nieuwe pand. Overigens geldt dit natuurlijk ook voor een klik PVC vloer. Helemaal duurzaam!

Een passende vloer voor een bedrijfspand

Wat je wensen ook zijn voor de beste kantoorvloer: bij Stile Floors hebben we een ruim assortiment aan de beste kantoorvloeren. Ga je voor klassiek of juist stoer? Een speelse visgraat of toch een stoere betonlook PVC tegel? De vloer is de basis. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. We komen graag gratis en vrijblijvend langs voor een advies op kantoor. Samen creëren we de perfecte stijlvolle, duurzame en levendige werkomgeving!

Inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens naar een greep uit onze zakelijke projecten.

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

Femke Meines

Over de floor bij… Femke van @femke.meines

Een tijdje geleden kwamen we over de vloer bij Femke Meines. Samen met haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

legrichting vloer

Wat is de beste legrichting voor een vloer?

Ooit weleens nagedacht over een nieuwe vloer en in welke richting je deze dan…

Minder dan 1 minuut leestijd

akoestiek verbeteren

Hoe verbeter je de akoestiek in huis?

Heb je een ruimte die gevoelig is voor een slechte akoestiek? Harde en kale…

Minder dan 1 minuut leestijd

betonlook kantoorvloer

Wat is de beste kantoorvloer?

Ben je op zoek naar de beste vloer voor je kantoorpand? Best een uitdaging…

Minder dan 1 minuut leestijd

eiken wandpanelen achter tv

Welke vloeren zijn er allemaal?

Met zoveel verschillende vloersoorten beschikbaar, kan het kiezen van de juiste vloer best een…

Minder dan 1 minuut leestijd

Dryback PVC visgraat Julia beige eiken

Een PVC vloer: is dat veilig?

In het algemeen dagblad verscheen er begin december 2023 een artikel over de gezondheidsrisico’s…

Minder dan 1 minuut leestijd

Vivian beige eiken XL

Tips voor een duurzame vloer in je woning

Van hout tot tegels en van laminaat tot PVC, elke vloersoort heeft zijn eigen…

Minder dan 1 minuut leestijd

Dryback PVC visgraat Sophia licht eiken

Eerst de vloer of eerst de keuken plaatsen?

Heb je net een nieuwbouwwoning gekocht of wil je gaan verbouwen? Dan vraag je…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1676 reviews.