Over de floor bij Style and Sugar

Een tijdje geleden hebben we een nieuwe vloer geleverd voor het huis van Greet, bekend van haar blog Style and Sugar. Greet is werkzaam als interieur- en lifestyleblogger en als influencer op social media. Samen met haar vriend Maurice, dochter Nore en kat Jip wonen ze in een nieuwbouwhuis in Zwolle. Met haar liefde voor interieur mag een prachtige vloer natuurlijk niet ontbreken. In deze blog nemen we je mee over de floor bij het huis van Greet en vertellen we je meer over de gekozen vloer.

Adviesgesprek op maat

Voordat we bij Greet langsgingen, hebben we gevraagd wat de wensen waren voor de vloer. Die waren duidelijk: een lichte, houten visgraatvloer. Het liefste een vloer die weinig onderhoud nodig heeft én geschikt is voor kinderen. Daarnaast gaf Greet aan dat ze een vloerverwarming in haar huis heeft. Met al deze informatie zijn langsgegaan bij haar nieuwbouwwoning in Zwolle om alle mogelijkheden te laten zien.

Gratis kleurstalen

Met genoeg kleurstalen op zak zijn we op locatie geweest om Greet en haar vriend meer te vertellen over de verschillende opties. Met onze stalenservice komen we persoonlijk langs, zodat de vloeren bekeken kunnen worden in de ruimte waar de vloer komt te liggen. Dankzij deze service kun je de verschillende vloeren rustig bekijken, waardoor je een goede keuze kunt maken.

Visgraatvloer Sophia

Uiteindelijk is de keuze gevallen op de visgraatvloer Sophia. Deze vloer heeft een lichte eiken kleur: niet te druk, maar wel een duidelijk visgraatmotief. Deze warme en lichte vloer sluit perfect aan op het gehele interieur van Greet. Nadat ze een prachtige vloer had uitgekozen, hebben we deze vloer vakkundig gelegd. Hierdoor hebben we Greet compleet ontzorgd.

 

Het eindresultaat

Het resultaat mag er zijn: de vloer sluit feilloos aan op de rest van het interieur in de woning en komt hierdoor perfect tot zijn recht. Aanwezig, maar niet té. Een visgraatmotief, maar niet te druk. Greet over haar nieuwe vloer: ‘De vloer is super fijn in onderhoud. Vieze sporen van laarsjes veeg je zo weg. We zijn erg tevreden over deze vloer én over de service van Stile Floors!’

 

Ook zo’n mooie vloer?

Wil jij nu ook zo’n mooie vloer? Vraag dan een gratis adviesgesprek op maat aan. We komen graag bij je langs op locatie, om te kijken welke vloer het mooist tot zijn recht komt in jouw ruimte. Wil je weten welke vloeren we allemaal nog meer aanbieden? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

In de volgende ‘Over de Floor bij…, nemen we je mee naar het vakantiehuisje van Tanja Jess.

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

samlarissa

Over de floor bij… Sam van @samlarissa

Een tijdje geleden waren wij over de vloer bij Sam en haar gezin. Al…

Minder dan 1 minuut leestijd

Monique

Over de floor bij… Monique van @monaatje_huisnr15

We mochten over de vloer komen bij de 44-jarige Monique en haar gezin. Haar…

Minder dan 1 minuut leestijd

@mijn.gezin

Over de floor bij… Danitsja (@mijn.gezin)

Onlangs waren we over de vloer bij Danitsja en haar gezin in Bunschoten-Spakenburg. Samen…

Minder dan 1 minuut leestijd

PVC vloer snijverlies

Snijverlies bij het leggen van een PVC vloer

In deze blog van Stile Floors geven we je informatie over snijverlies bij PVC.…

Minder dan 1 minuut leestijd

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.