Over de floor bij… Style and Sugar

We nemen je mee over de floor bij Style and Sugar. We hebben een prachtige vloer gelegd die perfect aansluit bij het interieur. Benieuwd naar het resultaat?

2 minuten leestijd

Over de floor bij Style and Sugar

Een tijdje geleden hebben we een nieuwe vloer geleverd voor het huis van Greet, bekend van haar blog Style and Sugar. Greet is werkzaam als interieur- en lifestyleblogger en als influencer op social media. Samen met haar vriend Maurice, dochter Nore en kat Jip wonen ze in een nieuwbouwhuis in Zwolle. Met haar liefde voor interieur mag een prachtige vloer natuurlijk niet ontbreken. In deze blog nemen we je mee over de floor bij het huis van Greet en vertellen we je meer over de gekozen vloer.

Adviesgesprek op maat

Voordat we bij Greet langsgingen, hebben we gevraagd wat de wensen waren voor de vloer. Die waren duidelijk: een lichte, houten visgraatvloer. Het liefste een vloer die weinig onderhoud nodig heeft én geschikt is voor kinderen. Daarnaast gaf Greet aan dat ze een vloerverwarming in haar huis heeft. Met al deze informatie zijn langsgegaan bij haar nieuwbouwwoning in Zwolle om alle mogelijkheden te laten zien.

Gratis kleurstalen

Met genoeg kleurstalen op zak zijn we op locatie geweest om Greet en haar vriend meer te vertellen over de verschillende opties. Met onze stalenservice komen we persoonlijk langs, zodat de vloeren bekeken kunnen worden in de ruimte waar de vloer komt te liggen. Dankzij deze service kun je de verschillende vloeren rustig bekijken, waardoor je een goede keuze kunt maken.

PVC visgraat vloer eiken

Visgraatvloer Sophia

Uiteindelijk is de keuze gevallen op de visgraatvloer Sophia. Deze vloer heeft een lichte eiken kleur: niet te druk, maar wel een duidelijk visgraatmotief. Deze warme en lichte vloer sluit perfect aan op het gehele interieur van Greet. Nadat ze een prachtige vloer had uitgekozen, hebben we deze vloer vakkundig gelegd. Hierdoor hebben we Greet compleet ontzorgd.

Het eindresultaat

Het resultaat mag er zijn: de vloer sluit feilloos aan op de rest van het interieur in de woning en komt hierdoor perfect tot zijn recht. Aanwezig, maar niet té. Een visgraatmotief, maar niet te druk. Greet over haar nieuwe vloer: ‘De vloer is super fijn in onderhoud. Vieze sporen van laarsjes veeg je zo weg. We zijn erg tevreden over deze vloer én over de service van Stile Floors!’

PVC visgraat vloer eiken

Ook zo’n mooie vloer?

Wil jij nu ook zo’n mooie vloer? Vraag dan een gratis adviesgesprek op maat aan. We komen graag bij je langs op locatie, om te kijken welke vloer het mooist tot zijn recht komt in jouw ruimte. Wil je weten welke vloeren we allemaal nog meer aanbieden? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

In de volgende ‘Over de Floor bij…, nemen we je mee naar het vakantiehuisje van Tanja Jess.

 

 

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis, lekker makkelijk
  • We zijn eerlijk, open en transparant
  • Direct de scherpste prijs, verzekerd van een goed eindresultaat
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Binnen elk termijn je vloer legt
  • Een eigen vakkundige legservice heeft
  • Je vloerverwarming organiseert
  • Je plinten plaatst & traprenovaties uitvoert

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

Vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming Stel je voor: het is zondagmiddag en het begint…

10 minuten leestijd

Tanja Jess

Over de floor bij… Tanja Jess

We nemen je mee over de floor bij het vakantiehuisje van Tanja Jess. We…

2 minuten leestijd

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand: maak je huis extra sfeervol. In de blog van Stile Floors inspireren…

2 minuten leestijd

Hongaarse punt bruin eiken

Hongaarse punt: een alternatief op de visgraat vloer

De Hongaarse punt is een prachtig alternatief op de visgraat vloer. Wat zijn de…

2 minuten leestijd

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1078 reviews.