Marmerlook vinyl

Ben je op zoek naar een marmerlook vinyl? Bij Stile Floors hebben we verschillende soorten marmerlook vinyl. Wij begrijpen dat je graag een marmerlook vloer wil en met de vinyl variant heb je net een echte marmerlook. Wij adviseren je graag veder over welke marmerlook vinyl bij jou huis past.

 

Je wilt een vloer leggen in huis met een klassieke maar ook moderne uitstraling? Een marmerlook vinyl is dan echt iets voor jou! Met het marmerlook vinyl van Stile Floors creëer je een strak en natuurlijk effect dat past in elk interieur. Door de marmerstructuur van de keramische print op het vinyl, valt het niet van echt marmer te onderscheiden. Zo breng je het uiterlijk en de uitstraling van marmer op een voordelige manier in huis. Wij bij Stile Floors hebben een ruim aanbod aan marmerlook vinyl. Wanneer je voor een strak eindresultaat wilt gaan, helpen we je graag veder met een stukje gratis advies.

Marmerlook vinyl BIJ STILE FLOORS

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment, valt het je al snel op dat wij verschillende vinyl soorten verkopen. Deze vinyl verschillen van elkaar in kleur en kwaliteit. Zo bieden wij onder meer marmerlook vinyl aan in het zwart, antraciet, etc. aan. Vinyl wordt meestal geleverd op rol, ook wel ‘banen’ genoemd. De breedte is 200, 300 of 400 cm en de dikte loopt uiteen van 2,4 tot 3,2 millimeter. Ook zijn er stroken en tegels die wij kunnen leveren.

Welke marmerlook vinyl kies je?

Omdat de marmerlook vinyl vloeren bijna niet van echt marmer te onderscheiden is, is dat natuurlijk al een verrassende eigenschap. De vinyl vloeren van Stile Floors met marmerlook zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk. Een vloer met marmerlook is eigenlijk in elke interieurstijl toepasbaar: Ga je voor modern, landelijk of industrieel? Voor elke woonstijl is er een bijpassende marmerlook vinyl vloer van Stile Floors. Kom je er zelf niet helemaal uit dan helpen we je graag veder en geven we graag advies wat bij jou interieur past.

 

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.