Houtlook vinyl

Een vloer is een vast basis element van iedere ruimte. Met een houtlook vinyl vloer creëer je dezelfde sfeer als met een echte houten vloer, zonder dat je de prijs ervoor betaalt. Bij Stile Floors bieden we een uitstekend alternatief op een houten parketvloer, namelijk vinyl voeren met realistische houtlook. Wij adviseren je graag over welke houtlook vinyl bij jou woning past.

De keuze voor een vloer is erg belangrijk. Vinyl met houtlook is er in verschillende soorten zo hebben we lichte houtlook, beige houtlook etc. De meeste vinyl vloeren worden gelegd in een kamer waar je niet zoveel komt en de vloer moet meestal tegen een stootje kunnen. De vinyl vloer is van goede kwaliteit en duurzaam + kan tegen een stootje.

Houtlook vinyl bij Stile Floors

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment, valt het je al snel op dat wij verschillende vinyl soorten verkopen. Deze vinyl verschillen van elkaar in kleur en kwaliteit. Zo bieden wij onder meer houtlook vinyl aan in het zwart, antraciet, etc. aan. Vinyl wordt meestal geleverd op rol, ook wel ‘banen’ genoemd. De breedte is 200, 300 of 400 cm en de dikte loopt uiteen van 2,4 tot 3,2 millimeter. Ook zijn er stroken en tegels die wij kunnen leveren.

WELKE Houtlook VINYL KIES JE?

Omdat de houtlook vinyl vloeren bijna niet van echt hout (parket) te onderscheiden is, is dat natuurlijk al een verrassende eigenschap. De vinyl vloeren van Stile Floors met houtlook zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk. Een vloer met houtlook is eigenlijk in elke interieurstijl toepasbaar: Ga je voor modern, landelijk of industrieel? Voor elke woonstijl is er een bijpassende houtlook vinyl vloer van Stile Floors. Kom je er zelf niet helemaal uit dan helpen we je graag veder en geven we graag advies wat bij jou interieur past.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.