PVC visgraat

Terra tapijttegels

Home Tapijttegels Terra tapijttegels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Terra tapijttegels winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Dit komt voornamelijk doordat deze tegels natuurlijke tinten hebben. En dergelijke kleuren zien we tegenwoordig steeds vaker terug in een interieur. Lijkt het jou ook wel wat om terra tapijttegels op de vloer te leggen? Stile Floors kan jou aan deze tegels helpen. In ons assortiment tref je namelijk een aantal terra tapijttegels aan. Deze tapijttegels zijn echter nog lang niet bij iedereen bekend. En onbekend maakt onbemind, waardoor je deze tegels mogelijk niet in overweging neemt. Zonde, want ze kunnen wel degelijk een toevoeging zijn aan jouw interieur. Om jou bekend te maken met terra tapijttegels, vertellen wij je er hieronder alles over.

Waarom terra tapijttegels?

Je kiest onder meer voor terra tapijttegels wanneer je van natuurlijke tinten houdt en deze veel terugkeren in een ruimte. Er zijn echter nog meer redenen om voor deze tegels te kiezen. Zo is er sprake van een betere akoestiek in huis wanneer je terra tapijttegels op de vloer legt. Deze tegels zorgen er namelijk voor dat geluid niet langer weerkaatst wordt door de vloer. Hierdoor is er geen sprake meer van een galm. Dit is de reden dat terra tapijttegels veelvuldig gebruikt worden in een grote ruimte of in een ruimte met een hoog plafond. Daarnaast hebben deze tapijttegels een isolerende werking. Hierdoor trekt de warmt minder snel uit een ruimte. Je hoeft dus minder te stoken en dat zorgt voor minder energiekosten.

Gratis kleurstaal voor terra tapijttegel

Terra is een kleur die niet overal even goed bij past. Wanneer je een nieuwe vloer kiest, is het een risico om voor terra tapijttegels te kiezen. Om er zeker van te zijn dat deze kleur bij de rest van het interieur past, vraag je een gratis kleurstaal aan bij Stile Floors. Je kunt één van onze tapijttegels terra kiezen voor een kleurstaal, maar je kunt ook kleurstalen aanvragen van meerdere terra tapijttegels. Hoogpolige tapijttegels in een terra kleur zijn ook een mogelijkheid. Wij sturen een kleurstaal zo snel mogelijk naar jou op, waardoor je deze binnenkort al in huis hebt. Je kunt de kleurstaal bij jouw meubels houden om te kijken of het bij elkaar past. Bovendien weet je direct of je het materiaal fijn vindt. Een keuze maken wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Kosten

Voor terra tapijttegels hanteren wij een vaste prijs per m2. Weet je hoe groot het oppervlak van de vloer is waarop jij de tegels wilt leggen? Dan kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel de tegels jou gaan kosten. Om er zeker van te zijn dat je een juiste berekening hebt gemaakt, vraag je bij ons een gratis offerte op maat aan. Je vult een aantal gegeven in en op basis hiervan maken wij een offerte. Deze ontvang je binnen de kortste keren. Aangezien het een vrijblijvende offerte betreft, bepaal jij zelf of je ingaat op ons voorstel voor tapijttegels terra. Bovendien hebben we genoeg andere soorten tapijtplanken en tegels in ons assortiment beschikbaar. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 565 reviews.