plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Schoonloop tapijttegels

Home Tapijttegels Schoonloop tapijttegels

Een vloer in een ruimte waarin veel mensen komen, wordt vaak snel vies. Dit zorgt ervoor dat je geregeld met de stofzuiger of dweil rond moet. Zit je hier niet op te wachten? Breng dan schoonloop tapijttegels aan op de vloer. Met deze tegels voorkom je namelijk ingelopen vuil in jouw woning of op kantoor, waardoor jouw vloer schoon blijft. Dit kan met een mat voor jouw deur, maar je kunt er ook voor kiezen om een gehele ruimte te voorzien van schoonloop tapijttegels. Op deze manier verdwijnt het grootste gedeelte van het vuil van schoenen, waardoor de rest van een gebouw schoon blijft. Ben je nog op zoek naar schoonloop tapijttegels? In het assortiment van Stile Floors tref je een groot aantal van deze tegels aan.

De schoonloop tegels van Stile Floors

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment, valt het je al snel op dat wij verschillende schoonloop tapijttegels verkopen. Deze tegels verschillen van elkaar in kleur. Zo bieden wij onder meer schoonloop tapijttegels in het zwart, antraciet, bruin en grijs aan. Het verschil zit hem niet alleen in de kleur, want de tegels verschillen ook in poolhoogte en samenstelling van elkaar. Bovendien bevat ons assortiment ook andere soorten tapijt tegels, als hoogpolig en naaldvilt.

Ondanks dat onze schoonloop tapijttegels op bepaalde punten van elkaar verschillen, zijn er ook overeenkomsten tussen de tegels. Zo zorgt iedere tegel er natuurlijk voor dat vuil en vocht goed opgenomen wordt. Al onze tegels hebben daarnaast afmetingen van 50 x 50 centimeter en ze worden standaard geleverd in een pak met een totale oppervlakte van 5 m2.

De beste schoonloop tapijttegels voor jou

Doordat je behoorlijk wat te kiezen hebt op het gebied van schoonloop tapijttegels, twijfel je mogelijk wat in jouw situatie de beste keuze is. Stile Floors helpt jou graag een handje bij het maken van een keuze. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een gratis kleurstaal aanvragen. Dit helpt jou om te bepalen welke kleur tegel het beste in een ruimte past. Wij kunnen echter ook bij jou langskomen om de situatie te bekijken en jou vervolgens te adviseren. Doe je een beroep op onze professionele medewerkers? Dan weet je zeker dat je voor de beste schoonloop tapijttegels kiest.

Offerte op maat

Doordat onze tegels van elkaar verschillen, wil je waarschijnlijk weten wat de tapijttegels jou gaan kosten. Het gaat in dit geval niet om de prijs per vierkante meter, want deze kun je op onze site zien. Nee, je wilt weten hoeveel je totaal kwijt bent wanneer je een ruimte voorziet van schoonloop tapijttegels. Vraag in dat geval een offerte op maat bij ons aan. Op deze manier weet je binnen de kortste keren wat schoonloop tapijttegels kosten wanneer je ze bij Stile Floors koopt.

Maak een vrijblijvende adviesafspraak

Weet je niet precies welke schoonloop tapijttegels in jouw situatie het beste zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvende adviesafspraak. In dat geval komt één van onze adviseurs bij jou over de vloer om de situatie te bekijken. Op basis van zijn bevindingen adviseert hij jou welke schoonloop tapijttegels jij het beste kunt kiezen. Ook hebben we andere typen tapijttegels in ons assortiment, als bijvoorbeeld hoogpolig.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 335 reviews.