Home Tapijttegels Hoogpolige tapijttegels

Hoogpolige tapijttegels

Ben je op zoek naar nieuwe hoogpolige tapijttegels? Bij Stile Floors hebben we hoogpolige tapijttegels in verschillende kleuren en maten. Deze hoogpolige tapijttegels zorgen voor warmte en gezelligheid in huis. Ontdek hier welke hoogpolige tapijttegels bij jouw interieur passen.

Lees meer
100% recyclebaar
Tapijt vloer Soft zand | Stile Floors
Tapijt plank Soft zand
€69.95 per m²
BTW, weg ermee
hoogpolige tapijttegel
Hoogpolige tapijttegel Savona crème
€ 23.95€28.95 per m²
Tapijt tegel Soft antraciet kantoor | Stile Floors
Tapijt plank
Tapijt plank Soft grijs
€69.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Genua muisgrijs
Hoogpolige tapijttegel Genua muisgrijs
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Rapallo grijs
Hoogpolige tapijttegel Rapallo grijs
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Genua blauw
Hoogpolige tapijttegel Genua blauw
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Rapallo bruin
Hoogpolige tapijttegel Rapallo bruin
€ 23.95€28.95 per m²

Tapijt: een veelzijdige vloerbedekking

Tapijt is een van de meest veelzijdige soorten vloerbedekking; elk materiaal heeft een eigen, specifieke uitstraling. Hoogpolig tapijt zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Het is bijzonder aangenaam om met blote voeten over een zacht tapijt te lopen. Hoogpolig betekent dat het vloerkleed met een lange lus gemaakt is: dit zorgt voor de zachtere en dikkere structuur. Tapijt tegels van deze soort staan ook wel bekend als shaggy tapijttegels.

Tapijttegels hoogpolig

Hoogpolige tapijttegels ogen prachtig, lopen heerlijk en zijn zowel tijdloos als eigentijds. De hoge polen voelen niet alleen in de koude wintermaanden aangenaam, zacht en warm aan je voeten. Tapijt is in elk seizoen comfortabel. Tapijttegels zijn ideaal voor op een slaapkamer, in je appartement of als vloerkleed onder je tafel. Ben je op zoek naar een hoogpolig tapijt en zie je deze niet online staan? Bel gerust met onze klantenservice, wij vinden altijd een passende oplossing.

Niet alleen het materiaal en de kleur, maar vooral ook de pool is bepalend voor de uitstraling van een tapijttegel. Hoe hoger de polen zijn, hoe weelderiger het tapijt. Nadeel van tapijten met een hoge pool is wel dat ze wat moeilijker te reinigen zijn. Kortpolige tapijtsoorten zijn compacter en geschikt voor zwaarder gebruik, waaronder de last van bureaustoelen met zwenkwielen. Onder de kortpolige varianten vallen bijvoorbeeld de lussentapijt tapijttegels en de velours tapijttegels.

Hoogpolige tapijttegels – allergie & huismijt

Een gehoord bezwaar bij tapijt is de vermeende gevoeligheid voor stofallergie. Toch blijkt uit onderzoek dat tapijten zeer geschikt zijn voor mensen met stofallergie. De stofdeeltjes worden als het ware vastgehouden in het tapijt, waardoor ze niet door de ruimte gaan zweven. Wat vaker stofzuigen met een goed apparaat, voorzien van extra filters, is dan natuurlijk wel een vereiste. Kortom, met tapijttegels verhoog je het wooncomfort!

Eersteklas kwaliteit en luxe tapijttegels tegen een scherpe prijs

Onze producten sluiten perfect aan bij de smaak en het budget van onze brede klantenkring. Onze hoogpolige tapijttegels zijn zeer populair. Getuft tapijt met een gesneden pool voelt heerlijk zacht aan en wordt daarom veel verkocht. Stile Floors combineert goede kwaliteit met scherpe prijzen.

Wanneer je gebruik maakt van de hoogstaande service van Stile Floors, dan kun je rekenen op:

  • De mooiste hoogpolige tapijttegels met een scherpe prijs;
  • Kleurrijke tapijttegels en gecontroleerd op kwaliteit;
  • Snelle levering en gratis verzending vanaf 15 m2;
  • Veilig en vertrouwd online afrekenen;
  • Deskundige klantenservice die al je vragen beantwoordt.

Wij luisteren, adviseren en bieden een passende vloeroplossing! Bel gerust eens met onze klantenservice. Zij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis adviesafspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.