Home Tapijttegels Naaldvilt tapijttegels

Naaldvilt tapijttegels

Wil je een vloer voorzien van naaldvilt tapijttegels? Bij Stile Floors hebben we verschillende varianten van deze tapijttegel in het assortiment. Deze naaldvilt tapijttegels zijn geschikt voor jarenlang gebruik. We adviseren je graag over welke naaldvilt tapijttegels bij jouw interieur passen.

Lees verder
Lees meer

Naaldvilt of haartegel: een veelzijdige vloerbedekking

Wil je een vloer voorzien van tapijttegels? Dan heb je hier tegenwoordig verschillende mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor naaldvilt tapijttegels. Mogelijk ken je deze tapijttegel ook wel onder de naam ‘haartegel’. De naam van deze vloerbedekker doet mogelijk niet direct een belletje rinkelen, maar je hebt ze vast weleens gezien. Tapijttegels van naaldvilt worden namelijk veelvuldig gebruikt op beursvloeren en in evenementenhallen. Ze zijn echter ook elders te gebruiken, zoals in een garage. Zoek je nog naar naaldvilt tapijttegels? Dan ben je bij Stile Floors aan het juist adres. In ons assortiment tref je namelijk verschillende varianten van deze tapijttegel aan.

Waarom een naaldvilt tapijttegel?

In een woonkamer, keuken of slaapkamer kies je er niet snel voor om naaldvilt tapijttegels op de vloer te leggen. Deze tegels zien we echter wel vaak terug in garages, op zolders of op kantoorvloeren. Ook bij evenementen en beurzen worden tapijttegels van naaldvilt vaak gebruikt als vloerbedekking. Nu vraag jij je mogelijk af waarom deze tegels geschikt zijn om op de vloer te leggen. Dit heeft verschillende redenen.

Allereerst is een tapijttegel van naaldvilt niet bijzonder duur in de aanschaf. Het is echter wel een stevig product, waardoor je er jaren mee vooruit kunt. Naaldvilt tapijttegels hebben bovendien een behoorlijk gewicht. Wanneer je deze tegels op de vloer legt, verschuiven ze niet gemakkelijk. Toch kun je ze wel makkelijk van de vloer rapen. Dit maakt het bijvoorbeeld eenvoudig om de tapijttegels te verhuizen, wat ze ook zo geschikt maakt voor beurzen en evenementen.

Verschillende soorten tegels van naaldvilt bij Stile Floors

Wie denkt dat alle naaldvilt tapijttegels hetzelfde zijn, heeft het mis. In ons assortiment tref je namelijk een groot aantal van deze tegels aan. Onze tegels hebben verschillende structuren en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Doordat het aanbod zo divers is, zijn er ook voor jou geschikte naaldvilt tapijttegels te vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien jou graag van advies, zodat je de beste naaldvilt tapijttegels kiest.

Wat betaal je voor naaldvilt tapijttegels?

Eén van de voordelen van tapijttegels van naaldvilt is dat ze relatief goedkoop zijn. Deze tegels van Stile Floors verschillen onderling in prijs van elkaar. Hoeveel tapijttegels jou in totaal kosten, hangt onder meer af van het soort tegel dat je kiest en het oppervlak dat je ermee wilt bedekken. Daarnaast speelt de samenstelling van de tegel mee in de prijs. Zo is de ene tapijttegel samengesteld met polyprop, terwijl de andere is samengesteld met polyamide. Onze naaldvilt tapijttegels hebben allemaal een afmeting van 50 x 50 centimeter. Hierdoor bedek je er binnen de kortste keren een vloer mee. De levertijd van onze naaldvilt tapijttegels is 3 tot 5 werkdagen.

Kom je er niet uit? Neem contact op!

Door het grote aanbod vind je het mogelijk lastig om naaldvilt tapijttegels te kiezen. Twijfel je tussen twee of meer soorten? Vraag dan allereerst een gratis kleurstaal bij ons aan. Hierdoor aanschouw je de twee materialen met eigen ogen, waardoor kiezen makkelijker wordt.

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zo hebben we ook andere typen zoals hoogpolige tapijttegels in ons assortiment. Wij geven jou graag tekst en uitleg over de verschillende tapijttegels. Desgewenst maken wij een afspraak om vrijblijvend een adviseur langs te laten komen.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.