Home Tapijttegels Zelfklevend tapijt

Zelfklevend tapijt

Ben je op zoek naar een nieuwe zelfklevende tapijt vloer? Bij Stile Floors hebben we zelfklevend tapijt in verschillende kleuren en maten die zijn echt iets voor jou! Wij adviseren je graag welk zelfklevend tapijt bij jou interieur past.

Lees meer
Zelfklevend tapijt Zelfklevend tapijt
XL plank houtlook vloerbedekking XL plank houtlook vloerbedekking
100% recyclebaar
Tapijt vloer Soft zand | Stile Floors
Tapijt plank Soft zand
€69.95 per m²
Nieuw
Tapijt houtlook vloerbedekking
visgraat vloer leggen
vloer visgraat vloerbedekking
Tapijt tegel Soft antraciet kantoor | Stile Floors
Tapijt plank
Tapijt plank Soft grijs
€69.95 per m²

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je deze gemakkelijk zelf leggen? Dan zijn zelfklevende tapijttegels echt iets voor jou. Deze planken van tapijt zijn de laatste jaren een ware trend op het gebied van vloeren. Dit komt voornamelijk doordat je tegenwoordig uit allerlei soorten modulair tapijt kunt kiezen. Zo tref je in het assortiment tapijttegels van Stile Floors bijvoorbeeld planken met een houtlook aan, maar ook zelfklevende tapijttegels in allerlei verschillende kleuren. Je hebt dus behoorlijk wat te kiezen wanneer je voor deze vorm van vloerbedekking kiest. Dit maakt dat er ongetwijfeld ook zelfklevende tapijttegels voor jouw situatie te vinden zijn in ons assortiment.

De voordelen van de tegels op een rijtje

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer, kiezen vaak niet direct voor zelfklevende tapijttegels. Schrijf deze planken echter niet direct af, want ze misstaan in jouw woning ongetwijfeld ook niet. Daarbij komt dat zelfklevende tapijtplanken een aantal voordelen met zich meebrengen. Wij zetten ze hier even kort op een rijtje:

  • Warme en luxe uitstraling
  • Talloze mogelijkheden, als bijvoorbeeld hoogpolig of schoonloop.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Makkelijk zelf te leggen
  • Dempend vermogen
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Wat kosten zelfklevende tapijttegels?

Na het lezen van bovenstaande ben je mogelijk enthousiast geworden over zelfklevende tapijttegels. Voordat je besluit om deze tegels op jouw vloer te leggen, ben je ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van deze tapijttegels. Voordat wij een prijsindicatie kunnen geven, moeten we eerst een aantal zaken weten. De prijs van zelfklevende tapijttegels is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt de afmeting van een ruimte bijvoorbeeld mee. Hoe groter de ruimte, des te meer planken je moet hebben en dat zorgt voor een hogere prijs. Onze tapijttelgels verschillen daarnaast per soort in prijs van elkaar. Wil je weten wat jij kwijt bent? Vraag dan makkelijk en snel een offerte op maat aan via onze website.

Zelfklevende tapijttegels leggen

Waar veel vloeren gelegd moeten worden door een professional, is dit bij zelfklevende tapijtplanken niet nodig. Zo hoef je bijvoorbeeld niet eerst lijm aan te brengen op de ondergrond. De tegels hebben namelijk een zelfklevende rug. Hierdoor zijn de tegels eenvoudig zelf te leggen en daarnaast verwijder je ze ook gemakkelijk. Bijkomend voordeel is dat de ondergrond minimale voorbereiding vereist wanneer je kiest voor zelfklevende tapijttegels. Bovendien is er bij deze vloer geen sprake van een droogtijd. Nadat je de planken gelegd hebt, kun je de vloer dus direct gebruiken. Lijkt het je niet verstandig om zelfklevende tapijttegels te leggen? Geen probleem, want Stile Floors kent specialisten die dit met alle liefde voor jou doen.

Stile Floors helpt jou een handje

Vind je het lastig om te bepalen of zelfklevende tapijttegels iets voor jou zijn? Of weet je niet welke kleur tegel het beste past in een ruimte? Stile Floors helpt jou hier graag een handje bij. Zo kun je via onze website bijvoorbeeld gratis kleurstalen aanvragen. Dit helpt jou te bepalen welke tapijttegel je moet kiezen. Bovendien hebben we diverse andere soorten tapijttegels. Kortom, keuze genoeg.

Indien je er niet uitkomt, neem je contact op met onze klantenservice. Wij geven je graag persoonlijk advies. Indien gewenst plannen we een afspraak in om één van onze adviseurs bij jou thuis langs te laten komen voor vrijblijvend advies.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1579 reviews.