Home Tapijttegels Velours tapijttegels

Ben je op zoek naar tegels van tapijt voor op de vloer? Dan zijn velours tapijttegels mogelijk iets voor jou. Je kunt deze tapijttegels in huis gebruiken, maar we zien ze ook veel terug binnen bedrijven. Zo liggen er op de vloer van menig kantoor velours tapijttegels. Ook in gerenommeerde hotels liggen vaak dergelijke tapijttegels op de vloer. In ons assortiment tref je verschillende varianten van deze tapijttegel aan. Hierdoor is er altijd een geschikte tapijttegel velours te vinden voor in jouw woning of bedrijf.

Voordelen van velours tapijttegels

Tegenwoordig kun je uit talloze verschillende soorten tapijttegels kiezen. Daarom vraag jij je ongetwijfeld af waarom je juist voor velours tapijttegels zou kiezen. Dit doe je omdat deze tapijttegels een aantal voordelen met zich meebrengen. Allereerst hebben tapijttegels velours een chique en luxueuze uitstraling. Niet gek dus dat ze onder meer in gerenommeerde hotels gebruikt worden. Daarbij komt dat het hier gaat om laagpolige tapijttegels, wat ze gemakkelijk te onderhouden maakt. Er gaat immers minder snel stof tussen laagpolig tapijt zitten dan tussen hoogpolig tapijt. Een laatste voordeel van velours tapijttegels is dat deze zacht aanvoelen. Dit maakt de tegels ideaal om er met sokken of op blote voeten overheen te lopen.

Ruim assortiment velours tapijttegels bij Stile Floors

Wanneer je ons assortiment velours tapijttegels bekijkt, valt het je snel genoeg op dat er behoorlijk wat mogelijkheden zijn. Binnen deze tapijttegel heeft Stile Floors verschillende lijnen en iedere lijn heeft zijn eigen kleuren. Om te bepalen welke kleur het beste bij de rest van de inrichting past, vraag je bij ons een gratis kleurstaal aan. Vind je deze opvallende kleuren maar niets? Geen probleem, want Stile Floors biedt ook verschillende velours tapijttegels met een houtlook aan. Kortom: de keuze is reuze.

Stile Floors helpt jou graag

Onze professionele medewerkers voorzien jou graag van advies. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij bieden jou echter ook de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak op locatie te maken. Indien je hiervoor kiest, komt onze specialist bij jou langs. Hierdoor zijn wij in staat om jou het beste advies te geven voor velours tapijttegels. Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgen wij dat je de tegels op korte termijn in huis hebt. Je kunt ze makkelijk zelf leggen, maar Stile Floors kan dit ook voor jou doen. Laat je dit aan onze specialisten over? Dan weet je zeker dat jouw velours tapijttegels snel en vakkundig gelegd worden.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1770 reviews.