PVC visgraat

Groene tapijttegels

Home Tapijttegels Groene tapijttegels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wanneer je een kleurrijke vloerbedekker zoekt, zijn tegels van tapijt in het groen mogelijk wel iets voor jou. Stile Floors biedt een aantal tapijttegels in deze kleur aan. Er zijn echter genoeg mensen die niet direct aan tapijttegels in een groene kleur denken. Het is namelijk nogal een gedurfde kleur. Toch kunnen groene tapijttegels een ruimte een compleet andere uitstraling geven. Een groene tapijttegel met een hoogpolige structuur bijvoorbeeld, is een ware eyecatcher.  Twijfel je nog of groene tapijttegels iets voor jou zijn? Wij vertellen jou er in deze tekst alles over.

Redenen om voor groene tapijttegels te kiezen

Groene tapijttegels hebben een groot aantal voordelen. Allereerst zijn deze tegels uitstekende geluiddempers. Doordat deze tegels voorzien zijn van tapijt, weerkaatsen ze het geluid niet. Dit zorgt er onder meer voor dat er niet langer een galm te horen is in een ruimte. Niet gek dat er geregeld tapijttegels groen op de grond liggen in een grote ruimte of in een ruimte met een hoog plafond. Indien je voor deze tapijttegels kiest, is de kans op geluidsoverlast minimaal.

Tapijttegels groen zelf leggen

Waar veel vloeren gelegd moeten worden door een professional, is dit bij tapijttegels in het groen niet nodig. Deze vloerbedekker leg je namelijk heel makkelijk zelf. De tegels worden los op de ondergrond gelegd, waardoor lijmen niet nodig is. Je kunt er dan ook weinig verkeerd aan doen. Wanneer je moeite hebt met het leggen van tapijttegels, kun je terugvallen op Stile Floors. Wij bieden namelijk legondersteuning, waardoor iedereen de tegels zelf kan leggen.

Het kan zijn dat je zelf geen zin of tijd hebt om groene tapijttegels te leggen. Dit betekent echter niet dat je niet voor deze vloerbedekker kunt kiezen. Wanneer je de tegels bij ons koopt, kun je bij jouw bestelling aangeven dat je groene tapijttegels wilt laten leggen. Wij sturen in dat geval een specialist naar jou toe om de klus uit te voeren. Hierdoor is jouw vloer binnen de kortste keren voorzien van tapijttegels.

Wat kosten onze tapijttegels?

Je koopt tapijttegels in het groen niet voordat je weet wat ze kosten. Om dit te berekenen moet je het vloeroppervlak weten. Wij werken namelijk met een prijs per m2 voor onze tapijttegels. Weet je hoe groot de vloer is? En heb je tapijttegels gekozen? Vermenigvuldig het vloeroppervlak dan met de prijs per m2 van de tegels die jij wenst. Zodoende weet je wat je kwijt bent. Is dit jou te veel moeite? Geen probleem, want je kunt bij ons ook een offerte op maat aanvragen. Je weet zo wat tapijttegels groen jou kosten, waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 565 reviews.