plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Vinyl vloer badkamer

Home > Vinyl vloer > Vinyl vloer badkamer

vinyl vloer natuursteen grijs
vinyl vloer wit marmer
viny vloer betonlook antraciet beton
Gemak
viny vloer betonlook grijs betonviny vloer betonlook grijs beton
Vinyl Smeaton betongrijs
19,95 per m²
Betonlook vinyl Betonlook vinyl
Vinyl Smeaton betonlook
19,95 per m²
viny vloer betonlook taupe beton
viny vloer betonlook antraciet vintage
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza eiken
14,95 per m²
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza oud bruin
14,95 per m²

In veel badkamers in Nederland liggen tegels op de vloer. Tegels kunnen namelijk tegen water, waardoor je er jarenlang mee vooruit kunt. Tegenwoordig zien we echter ook steeds vaker een vinyl vloer in de badkamer terug.

DE BESTE VINYL VLOER VOOR JOU BADKAMER

Vinylvloeren zijn waterbestendig. Hierdoor voorkom je schade aan je vloer en is deze makkelijker schoon te maken. Vinyl is daarom niet alleen perfect voor in je badkamer, maar ook een uitstekende vloerkeuze voor in je keuken. Vinylvloeren absorberen de omgevingswarmte uit de kamer veel sneller dan steen, waardoor ze een plezier zijn om op te lopen, zelfs op blote voeten, en zeker ’s morgens vroeg. Je hoeft dus niet meer het hele huis rond te rennen op zoek naar je slippers of sokken voor je je badkamer inloopt. Wil je nog meer comfort? Vinylvloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Vinyl voert water af, waardoor je voeten meer grip hebben op de vloer nadat je een bad of douche hebt genomen.

WELK VINYL VOOR IN JOU BADKAMER?

Weet je nog niet welk laminaat je in de woonkamer wilt? Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze passend bij jouw woonwensen. Wil je dat advies op een moment dat het jou uitkomt? Bel gerust voor een afspraak met onze adviseurs. Waar we je dan in adviseren? Bijvoorbeeld over de legrichting van je laminaat of over de dikte van het laminaat. En hoe je laminaat het beste kan aansluiten op andere vloeren of juist door dan lopen naar andere ruimte? Wij helpen je graag veder.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 151 reviews.