Vloerbescherming onder je meubels

Op zoek naar de mogelijkheden voor vloerbescherming? Lees hier de mogelijkheden! Ontdek welke bescherming het beste past bij jouw vloer.

2 minuten leestijd

Het belang van vloerbescherming onder je meubels

Je vloer heeft dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom van belang om je vloer te beschermen tegen (onnodige) schade. Voorkomen is immers beter dan genezen! Om te voorkomen dat er schade ontstaat aan je vloer, geven we je informatie over de verschillende soorten vloerbescherming die jij thuis kan gebruiken. Lees verder!

PVC vloertegel

Waarom goede vloerbescherming?

Om je vloer in je woning zo mooi mogelijk te houden is goede vloerbescherming nodig. Denk daarbij niet alleen aan het dagelijkse onderhoud, maar ook aan het voorkomen van schade tijdens het verplaatsen van meubels. Goede bescherming onder meubels en stoelen wordt vaak vergeten. Gelukkig zijn hier zijn verschillende oplossingen voor die jouw vloer beschermen. Wist je overigens dat je een leuke korting krijgt, wanneer je viltjes besteld via onze dealersite bij Scratch no More.

Impregneren

Als je vloer eenmaal beschadigd is, is het lastig om dit weer te herstellen. Daarom is vloerbescherming belangrijk: het zorgt ervoor dat je schade voorkomt. Met name bij houten vloeren is dit belangrijk, omdat ze makkelijk slijtage en vlekken kunnen vertonen. Om dit tegen te gaan kan je het hout impregneren: een beschermlaag aanbrengen zodat vlekken en vuil minder snel in het hout trekken én makkelijker te verwijderen zijn.

Antikrasvilt voor je meubels

Vloerglijders of stoeldoppen worden over het algemeen het meeste verkocht voor meubels en stoelen. Deze producten zijn in veel verschillende maten, materialen en uitvoeringen beschikbaar. Deze vloerbeschermers zijn makkelijk aan te brengen en hoeft niet vaak vervangen te worden. De producten zijn beschikbaar voor verschillende poten, zoals stalen ronde poten, houten ronde poten of buisframes.

Strong beige beton

Vloerbeschermer

Een vloerbeschermer is een goede oplossing als je een specifiek stuk van je vloer wilt beschermen dat intensief gebruikt wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vloerbeschermer onder een bureau. Vloerbeschermers zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze bijna niet stuk kunnen. Daarnaast beschikken vloerbeschermers over een antislip-laag, waardoor ze niet verschuiven. Een nadeel van een vloerbeschermer is dat het een kleurverschil in je vloer kan veroorzaken. Met name gietvloeren zijn hier gevoelig voor.

Vloerbescherming voor je thuiskantoor

Het thuiskantoor is inmiddels niet meer weg te denken. Waar je op internet veel tips ziet om je kantoor goed in te richten, wordt vloerbescherming vaak vergeten. Op de website van Scratchnomore.nl vind je krasvrije vloerbescherming voor alle meubels. Denk hierbij aan een setje krasvrije zachte bureaustoelwielen. Hierdoor voorkom je krassen op je vloer én is het niet nodig om een vloerbeschermer aan te schaffen. Plaats je een bestelling via bovenstaande link? Dan krijg je 5% korting op je bestelling.

Vragen over jouw vloer?

Heb je vragen over hoe je jouw vloer het beste kan beschermen, of heb je een andere vraag? Het team van Stile Floors helpt je graag. Stuur ons een mail via info@stilefloors.nl, bel naar 038 200 1511 of stuur ons een bericht via de klantenservice.

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis, lekker makkelijk
  • We zijn eerlijk, open en transparant
  • Direct de scherpste prijs, verzekerd van een goed eindresultaat
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Binnen elk termijn je vloer legt
  • Een eigen vakkundige legservice heeft
  • Je vloerverwarming organiseert
  • Je plinten plaatst & traprenovaties uitvoert

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan

Inspiratie of tips nodig?

Bekijk hier alle inspiraties, tips en blog

Vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming

Alles over vloeren en vloerverwarming Stel je voor: het is zondagmiddag en het begint…

10 minuten leestijd

Tanja Jess

Over de floor bij… Tanja Jess

We nemen je mee over de floor bij het vakantiehuisje van Tanja Jess. We…

2 minuten leestijd

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand: maak je huis extra sfeervol. In de blog van Stile Floors inspireren…

2 minuten leestijd

Hongaarse punt bruin eiken

Hongaarse punt: een alternatief op de visgraat vloer

De Hongaarse punt is een prachtig alternatief op de visgraat vloer. Wat zijn de…

2 minuten leestijd

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1007 reviews.