plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Eiken vinyl

Home > Vinyl vloer > Eiken vinyl

vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza eiken
14,95 per m²
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza oud bruin
14,95 per m²
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
vinyl vloer houtlook bruin gerookt eiken
vinyl vloer houtlook grijs eiken
Vinyl Stikine oud eiken
19,95 per m²

Een eiken vinyl vloer geef je interieur een warme en natuurlijk sfeer. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Dit is een harde houtsoort, waardoor het hout van nature al sterk is. In vergelijking met andere houtsoorten is eikenhout gemakkelijker te bewerken. Dit is ook de reden dat het één van de bekendste houtsoorten is in Nederland. Een eiken vinylvloer is niet gemaakt van echt hout, maar deze eiken vinyl vloeren hebben wel de looks van eikenhout. Met een eiken vinyl vloer heb je niet de nadelen van een écht houten vloer, zoals kosten, onderhoud en werking. Lees hieronder meer over de eiken vinyl vloeren uit de collectie van Stile Floors.

EIKEN VINYL BIJ STILE FLOORS

De eikenhout vinyl vloer heeft een prachtige, eigentijdse en veelzijdige vloeren collectie opgeleverd. Voor ieder interieur een eiken kleur! De degelijkheid en warmte die eikenhout uitstraalt is zeer geliefd en breed toepasbaar. Een eiken vinyl vloer biedt de voordelen van hout zonder dat je te maken krijg met de nadelen. Vinyl wordt meestal geleverd op rol, ook wel ‘banen’ genoemd. De breedte is 200, 300 of 400 cm en de dikte loopt uiteen van 2,4 tot 3,2 millimeter. Ook zijn er stroken en tegels die wij kunnen leveren. Hier op hebben we dus verschillende eikenhoutlooks geprint. De eiken vinyl vloer in combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem. Kortom, een eiken vinyl vloer is niet van echt hout te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat. Geen kromtrekkende planken en geen onderhoudsolie nodig, máár wel profiteren van de looks. Met een eiken vinyl vloer van Stile Floors schaf je design aan om van te genieten en hout om op te leven. Abstracte tinten, vergrijsde tinten en allerlei patronen.

PAST EEN VINYL EIKEN VLOER BIJ MIJN INTERIEUR?

Wil jij ook een eigentijdse look aan je interieur geven? Een nieuwe vloer uitzoeken betekent een vernieuwing van je interieur. Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Onze stylisten kunnen jou een compleet interieuradvies aanbieden. Aan de hand van een vrijblijvende design date gaan ze voor je aan de slag en bieden ze jou een totaalplaatje, zodat jij uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat.

Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis adviesafspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 151 reviews.