Zwart vinyl

Ben je op zoek naar zwart vinyl? Bij Stile Floors hebben we verschillende soorten zwart vinyl. Deze zwarte vinyl kennen verschillende kleurcombinaties waarin zwart verwerkt is. Wij adviseren je graag welk zwart vinyl bij jou in huis past.

Kleuren en materialen hebben de grootste invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Feitelijk komen zwart en wit niet voor in de welbekende kleurcirkel, omdat zwart en wit geen kleuren zijn. Simpel gezegd: wit is licht en zwart is het gebrek aan licht. Dit neemt niet weg dat zowel zwart als wit enorme populaire kleuren voor vloeren zijn. Wij vertellen je graag meer over een zwarte vinyl vloer!

ZWART VINYL BIJ STILE FLOORS

Wil jij een eigentijdse look aan je interieur geven? Een nieuwe vloer uitzoeken betekent een vernieuwing van je interieur. Met een zwarte vinyl vloer kun je een heel mooi licht-donkercontrast creëren in een interieur. Zwarte vinyl vloeren hebben een stijlvolle uitstraling. Een donkere vloer, gecombineerd met een lichte keuken, evenals de wanden en het plafond klinkt al snel beeldend. In een grote ruimte, kun je gerust een licht vloerkleed, een witte keuken of een lichte bank op een donkere vloer plaatsen. Tóch twijfelen veel mensen of ze een zwarte vinyl vloer moeten nemen. Dat begrijpen we ook wel, want het gaat wel om de vloer, die bepalend is voor de sfeer en uitstraling van jouw interieur.

ZWART VINYL VLOEREN VOOR IEDER INTERIEUR

Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze uit dit ruime aanbod erg lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Welk type vloer je ook wenst, bij Stile Floors vind je veel variatie op het gebied van dessins en kleuren. Naast het aanbieden van hoge kwaliteitsvloeren voor een vriendenprijs, bieden wij ook nog eens kwaliteit in de vorm van vrijblijvend advies!

Wil jij ook een stijlvolle vloer oplossing? Bel gerust eens met onze klantenservice! Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.