Ben je op zoek naar een visgraat vloer zonder al te veel gedoe met losse planken? Dan is visgraat vinyl echt wat voor jou. Bij Stile Floors hebben we visgraat vinyl in verschillende soorten en maten. Visgraat vinyl wordt gemaakt van de speciale kunststof ‘polyvinylchloride’. Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De toplaag van een vinyl vloer is een harde, slijtvaste laag. Visgraat vinyl is een flexibele kunststof. Visgraat vinyl wordt op een hoge kwaliteit geprint.

Visgraat vinyl bij Stile Floors

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment, valt het je al snel op dat wij verschillende visgraat vinyl verkopen. Deze visgraat vinyl verschillen van elkaar in kleur en kwaliteit. Zo bieden wij onder meer visgraat vinyl aan in verschillende printen zoals onder meer houtlook, eikenlook, grijs etc. Vinyl wordt meestal geleverd op rol, ook wel ‘banen’ genoemd. De breedte is 200, 300 of 400 cm en de dikte loopt uiteen van 2,4 tot 3,2 millimeter. Ook zijn er stroken en tegels die wij kunnen leveren. Hier op hebben we dus verschillende visgraat printen.

De voordelen van vinyl is dat het een goede kwaliteit heeft en dit zorgt ervoor dat je het juiste comfort hebt deze vinyl vloeren gaan lang mee onder meer door de goede kwaliteit. Bij Stile Floors ben je gegarandeerd van een kwalitatief goede vinylvloer. Als alle naden goed gedicht zijn, is een vinyl vloer absoluut waterdicht en daarom perfect voor de badkamer! Wist je dat vinyl een speciale antislip laag heeft voor in de badkamer? Wel zo handig als het nat is. Dit is natuurlijk ook geschikt voor je andere woonruimtes bijvoorbeeld voor in je keuken, woonkamer of slaapkamer. Je kan deze vloer overal neer leggen. We helpen je graag met het vinden van de juiste vloer.

VINYL ZELF LEGGEN?

Het is mogelijk om zelf je vinyl te leggen, maar als je nu niet de handigste bent hebben we ook de juiste stoffeerders die dit voor je kunnen gaan doen. De vinyl vloer tot ongeveer 35m2 / 40m2 kan los gelegd worden zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer een juiste ondervloer en egalisatie laag hebben. We willen natuurlijk wel dat je het mooiste resultaat hebt.

VISGRAAT VINYL KOPEN?

Goedkoop visgraat vinyl aanschaffen? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 150 reviews.