Grijs vinyl

Ben je op zoek naar grijs vinyl? Bij Stile Floors hebben we verschillende soorten grijs vinyl. Grijs vinyl wordt de laatste jaren steeds populairder. Wij adviseren je graag over welk grijs vinyl bij jou thuis past.

Met de kleur grijs kun je verschillende sferen in jouw interieur creëren. Combineer een vergrijsde vinyl grijs vloer in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. Of ga voor een meer neutrale stijl, waarbij je een grijze vinyl vloer combineert met wit, taupe, hout en andere grijstinten. Een grijze vinyl vloer kun je vrijwel met alle kleuren combineren. Geel, bruin, zwart, wit, rood, groen en noem zo maar op: er bestaat geen enkele kleur die met grijs vinyl vloekt

Grijs VINYL BIJ STILE FLOORS

Grijs is één van de meest veelzijdige kleuren. Een grijze vinyl vloer kun je heel mooi met andere kleuren en materialen combineren. Een grijze vinyl vloer hoeft niet per se saai te zijn. Welke sfeer je wilt, hangt onder andere af van de gebruikte tint grijs. Een lichte tint grijs kan natuurlijk voor een hele andere sfeer zorgen dan een donkere tint grijs. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om verschillende tinten grijs te combineren.

Bij Stile Floors verzamelen we enkel vloeren die gangbaar zijn: een overzichtelijk aanbod wat enerzijds gebaseerd is op de tijdloze grijze kleurstellingen en anderzijds bestaat uit nuances die de trend van nu vertalen. Het één sluit het ander niet uit. Juist niet, een grijze vinyl vloer is tijdloos en toch bij de tijd. Dankzij een goede samenwerking tussen enerzijds de verkopers vanuit de markt en anderzijds onze leveranciers via de inkoop komen we tot een mooie selectie van de juiste grijstinten.

GRIJZE VINYL VLOEREN VOOR IEDER INTERIEUR

Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze uit dit ruime aanbod erg lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Welk type vloer je ook wenst, bij Stile Floors vind je veel variatie op het gebied van dessins en kleuren. Naast het aanbieden van hoge kwaliteitsvloeren voor een vriendenprijs, bieden wij ook nog eens kwaliteit in de vorm van vrijblijvend advies!

Wil jij ook een stijlvolle vloer oplossing? Bel gerust eens met onze klantenservice! Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Gegevens:

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 114 reviews.