In de interieurinrichting wordt net als in de fashionwereld de kleur wit het meest gebruikt. De basis in het interieur bestaat uit de vloer, het plafond en de muren. Ook jij kent vast iemand die de houten vloer wit heeft geschilderd of misschien beter gezegd, een white-wash vloer heeft! We zien een witte vloer vaak in woningen met een interieur gebaseerd op de Scandinavische stijl. De kleur zwart wordt daarin ook wel vaak gebruikt, maar voor grote oppervlakten zoals de vloer en de muren is wit veruit de populairste kleur. Bij Stile Floors kunnen we je alles vertellen over witte vinyl vloeren. Lees snel verder!

WHITE-WASH VINYL BIJ STILE FLOORS

Hoewel steeds meer mensen vooral ook voor mooie kleuren gaan in hun interieur, zal de combinatie van zwart wit altijd populair zijn. Deze kleurcombinatie is tijdloos, elegant, chique en straalt ook nog eens luxe uit.

Omdat licht en ruimte erg belangrijk zijn voor veel mensen, is wit een veel gebruikte kleur. Met een witte vinyl vloer worden de ruimtes optisch niet alleen groter, maar ze worden ook frisser en lichter. Een witte vinyl vloer kun je bijvoorbeeld makkelijk combineren met andere kleuren, zonder dat het chaotisch en rommelig wordt. Alles dan maar wit maken? Nee, dat maakt het geheel erg steriel. Er zijn genoeg manieren om witte vloeren en witte muren te compenseren. Het is belangrijk om contrast aan te brengen in jouw interieur. Hoe meer contrast je in een ruimte creëert, hoe drukker het wordt. In een kleine ruimte is het verstandig zo min mogelijk contrast te creëren. Een kleine ruimte met alleen maar zwarte muren, gecombineerd met een witte vinyl vloer kan super stijlvol zijn.

De voordelen van vinyl vloeren zijn ongekend: sterk en duurzaam, geluiddempend en geruisloos, makkelijk in het onderhoud en ook nog eens ideaal in combinatie met vloerverwarming. Door de sterke beschermlaag zijn de vinyl vloeren van Stile Floors uitermate geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik, allesbehalve saai dus zo’n vloer.

WHITE-WASH VINYL VLOEREN VOOR IEDER INTERIEUR

Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze uit dit ruime aanbod erg lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Welk type vloer je ook wenst, bij Stile Floors vind je veel variatie op het gebied van dessins en kleuren. Naast het aanbieden van hoge kwaliteitsvloeren voor een vriendenprijs, bieden wij ook nog eens kwaliteit in de vorm van vrijblijvend advies!

Wil jij ook een stijlvolle vloer oplossing? Bel gerust eens met onze klantenservice! Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Kleurstalen aanvragen

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.