Home Tapijttegels Witte tapijttegels

Wil je een ruimte voorzien van tapijt tegels? Kies dan voor tapijttegels in het wit. Deze tegels kun je onder meer goed gebruiken in een ruimte die een donkere uitstraling heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ruimte zonder ramen. Indien je hier ook nog een donkere vloer in legt, wordt het een duistere bedoeling. Door voor tapijttegels in het wit te kiezen, geef je een donkere ruimte alsnog een lichte en frisse uitstraling.  Ook hebben we witte tapijttegels met een hoogpolige constructie. Bij Stile Floors ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar tapijttegels in het wit. Hieronder vertellen wij je alles wat je moet weten over deze tapijttegels.

De voordelen van tapijttegels wit

Een witte vloer wordt snel vies. Veel mensen zijn zich goed bewust van dit nadeel, waardoor hun keuze niet snel op tapijttegels in het wit valt. Toch kan deze kleur tegels wel degelijk interessant zijn. Witte tapijttegels hebben namelijk ook een aantal voordelen. Wij zetten ze hier kort voor je op een rijtje:

  • Ze dempen het geluid. Dit geldt voor stemgeluiden en geluiden van bijvoorbeeld de televisie, maar ook loopgeluid wordt gedempt. Met tapijttegels zorg je dus niet snel voor geluidsoverlast. Niet gek dus dat tapijttegels in het wit geregeld gebruikt worden in grote ruimtes, zoals kantoren.
  • Witte tapijttegels zijn prima te combineren met vloerverwarming. Ze houden de warmte goed vast, waardoor er minder energie nodig is om een ruimte te verwarmen.
  • Je legt en verwijdert de tegels binnen een handomdraai. Dit maakt witte tapijttegels uitermate geschikt voor gebruik in evenementenhallen of op beursvloeren.

Vraag een gratis kleurstaal aan

Twijfel je of witte tapijttegels mooi staan in een ruimte? Dan kun je de gok nemen en hopen dat het goed uitpakt. Dit is nogal een risico. Omdat wij willen dat jij de juiste keuze maakt, kun je bij ons een gratis kleurstaal aanvragen. Deze sturen wij zo snel mogelijk naar jou op, waardoor je hem binnen de kortste keren thuis hebt. Met een kleurstaal van tapijttegels wit kun je met eigen ogen aanschouwen of de kleur al dan niet mooi is. Je ontdekt echter ook direct of je het materiaal prettig vindt. Zo’n kleurstaal helpt jou dus om een weloverwogen keuze te maken voor wat betreft tapijttegels wit.

Prijzen van witte tapijttegels

Bij Stile Floors werken we met een prijs per m2 voor tapijttegels in het wit. Voordat je weet wat deze tegels jou gaan kosten, moet je het vloeroppervlak van een ruimte weten. Indien je dit weet, kun je zelf de prijs berekenen. Je kunt dit echter ook aan ons overlaten. Hoe? Door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op basis van de informatie die wij van jou gekregen hebben, gaan we aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je op korte termijn een offerte ontvangt. Onze offertes zijn stuk voor stuk transparant. Indien je kiest voor witte tapijttegels van Stile Floors kom je achteraf dus nooit voor verrassingen te staan.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.