Home Tapijttegels Rode tapijttegels

Wil je tapijttegels op jouw vloer? Dan heb je hier talloze mogelijkheden voor. Deze tegels zijn tegenwoordig namelijk in allerlei kleuren verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment van Stile Floors onder meer tapijttegels in het rood. Wil je meer weten over onze rode tapijttegels? Wij vertellen je er hieronder alles over. Ook lichten we de verschillende rode tapijttegels kort uit, zodat je weet wat er mogelijk is.

Diverse opties voor wat betreft rode tapijttegels

Wij bieden tapijttegels in verschillende roodtinten aan. Je kunt kiezen uit een compleet rode tapijttegel, maar ook uit een gestreepte variant met de kleuren rood, zwart en grijs.

Naast de diverse kleur bieden wij ook verschillende soorten rode tapijttegels aan. Zo bestaat ons assortiment uit lussentapijt tapijttegels en naaldvilt tapijttegels. Deze twee soorten tapijttegels verschillen van elkaar voor wat betreft het tapijt aan de bovenzijde van de tegel. Daarnaast bieden wij rode tapijttegels met verschillende poolhoogtes aan. Denk bijvoorbeeld aan hoogpolig tapijt. Wanneer je rode tapijttegels zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Tapijttegels in het rood leggen is een fluitje van een cent

In tegenstelling tot veel andere vloeren hoeven tapijttegels in het rood niet door een professional gelegd te worden. Deze vloerbedekker kun je namelijk zelf leggen. De tegels worden los op de ondergrond bevestigd, zonder gebruik van lijm of iets dergelijks. Je hoeft er dus alleen maar voor te zorgen dat de tegels goed op elkaar aansluiten voor een vloer met een mooie uitstraling.

Loop je vast bij het leggen van tapijttegels in het rood? Dan kun je een beroep doen op onze legservice. Op deze manier slaag je er ongetwijfeld in om de tegels op de juiste manier op jouw vloer te leggen. Kom je er toch niet uit? Of heb geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Kies dan voor de legservice van Stile Floors. Je kunt bij jouw bestelling aangeven dat je wilt dat wij de tapijttegels in het rood voor jou leggen, waardoor je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Offerte op maat voor rode tapijttegels

Zoals je mogelijk al wel gezien hebt, verschillen onze tapijttegels in het rood van elkaar in prijs. Dit komt onder meer door het materiaal en het soort tapijt dat gebruikt wordt. Wanneer je rode tapijttegels wilt, speelt de prijs uiteraard mee bij de keuze voor het soort tegel. Om te voorkomen dat je achteraf een onverwacht hoge rekening gepresenteerd krijgt, vraag je bij ons een offerte op maat aan. Je geeft jouw wensen en voorkeuren aan en op basis hiervan stellen wij een offerte op. Deze is geheel vrijblijvend.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1771 reviews.