Home Vinyl vloer Vinyl vloer (bij)keuken

Vinyl vloer (bij)keuken

Bij Stile Floors kan je vinylvloeren kopen in allerlei dessins. Ga jij voor een mooie houtlook vinylvloer of een visgraat vinyl? Of toch liever een gave marmeren uitstraling? Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van ons aanbod vinyl vloeren.

Vinylvloeren qua onderhoud

Vinyl is één van de makkelijkst te onderhouden soorten vloerbedekking. Er zijn namelijk geen naden aanwezig, waar vuil en stof in kan gaan zitten.

Lees verder
Lees meer

Een vinyl vloer in de keuken?

De keuken vraagt om een vloer die bestand is tegen intensief gebruik. Dit betekent niet alleen dat de vloer tegen een stootje moet kunnen maar ook dat deze makkelijk en snel schoon te maken is. Met een vinyl vloer in je keuken of bijkeuken ben je verzekerd van een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer.

Wanneer je een open keuken hebt die overloopt in de woonkamer, wil je natuurlijk ook dat de vloer niet wordt onderbroken. Maar omdat een houten vloer vaak niet geschikt is in de keuken maar wel een populaire keuze in de woonkamer is, zit je vaak vast aan een harde overgang. Met een vinyl vloer heb je dit probleem echter niet. Dit materiaal is namelijk geschikt voor zowel de woonkamer als de keuken. Op die manier maak je van jouw leefruimte dus een prachtig geheel.

Zeer eenvoudig in het onderhoud

Vinyl voor in de keuken is niet alleen een stijlvolle maar ook een erg praktische keuze. Vinyl is namelijk één van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren en heeft heel weinig aandacht nodig. Het vinyl wordt zo gelegd dat er geen naden en kieren ontstaan. Hier kan dan ook geen vuil in ophopen. Bovendien maakt dit de vloer volledig waterdicht. Ideaal als keukenvloer dus!

Let er met een vinyl keukenvloer wel op dat grote plassen vocht niet op de vloer blijven liggen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het vinyl gaat opbollen. Om dit te voorkomen kun je het gemorste vocht gewoon met een vochtige of droge doek van je vloer afvegen. De vloer zal de vloeistof niet opnemen waardoor er geen vlekken achterblijven.

Hoogwaardige vinyl keukenvloeren

Kwaliteit staat bij Stile Floors voorop. We besteden dan ook veel aandacht aan een mooie afwerking van onze vloeren en staan garant voor jarenlang gebruiksplezier. Onze vinyl vloeren worden afgewerkt met een harde toplaag wat de levensduur van de vloer – in vergelijking met andere afwerkingen – aanzienlijk verlengt. Vinyl voor de keuken is hier geen uitzondering op. Ook de vinyl vloeren voor in de keuken worden volgens deze kwaliteitsstandaard geleverd.

Het leggen van een vinyl vloer in de keuken is erg eenvoudig. Je kunt dit zelf doen of uitbesteden aan onze vakspecialisten. Met onze legservice ben je verzekerd van een strakke vloer die snel gelegd wordt. Zo kun je ’s avonds al genieten van je nieuwe vinyl keukenvloer.

Vinyl keukenvloer bestellen bij Stile Floors

Kies je voor een vinyl keukenvloer van Stile Floors, dan kies je voor kwaliteit, service en garantie. We bieden je de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen zodat je in je eigen keuken de beste keuze kunt maken. Daarnaast kun je rekenen op passend advies van onze specialisten en een transparante en servicegerichte werkwijze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Wil je meer informatie? Dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. We beantwoorden al je vragen en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.