Vinyl vloer keuken

Vinyl vloeren zijn al jarenlang een kracht voor in de keuken. Een vinyl vloer in de keuken is ideaal qua onderhoud, hygiëne en geluiddempend oftewel optimaal comfort. Wij adviseren je graag welke vinyl vloer voor en bij jou keuken past.

Vinyl vloer (bij)keuken

Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echte visgraat look, of zelfs een mooie marmersteen uitstraling.

Een vinylvloer wordt gemaakt van hoogwaardige kunststof en dankzij de moderne technieken doet zo’n mooie vinyl vloer niet meer onder voor bijvoorbeeld een gietvloer. Behalve dan op de prijs natuurlijk …

Vinyl is een vloerbedekking gemaakt van kunststof, net als een PVC-vloer. Het grote verschil met PVC vloeren, is dat de vinylvloer geen naden heeft en daardoor nog onderhoudsvriendelijker genoemd mag worden.

Kwaliteitsverschil

De afwerkingslaag, ook wel de toplaag genoemd is bepalend voor wat betreft de kwaliteit van de vinylvloer. Bij Stile Floors hechten we waarde aan kwaliteit en gaan we niet voor goedkope producten. Bij Stile Floors geloven we in het motto: beter een goede koop, dan goedkoop. Onze collectie bestaat uit vinylvloeren met een harde toplaag, wat ook het prijsverschil verklaart ten opzichte van sommige andere vinylsoorten.

Dessins

Bij Stile Floors kan je vinylvloeren kopen in allerlei dessins. Ga jij voor een mooie houtlook vinylvloer of een visgraat vinyl? Of toch liever een gave marmeren uitstraling? Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van ons aanbod vinyl vloeren, net als voor onze pvc vloeren en tapijttegels.

Vinylvloeren qua onderhoud

Vinyl is één van de makkelijkst te onderhouden soorten vloerbedekking. Er zijn namelijk geen naden aanwezig, waar vuil en stof in kan gaan zitten.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Gegevens:

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 116 reviews.