plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Tapijttegels karpet

Home Tapijttegels Tapijttegels karpet

tapijttegels hoogpolig muis grijs
tapijttegels hoogpolig muisgrijs
tapijttegels hoogpolig zilvergrijs
tapijttegels hoogpolig antraciet
tapijttegels hoogpolig grijs
Hoogpolige tapijttegel Rapallo grijs
€24,95 19,00 per m²
tapijttegels hoogpolig blauw
Hoogpolige tapijttegel Genua blauw
€27,49 19,00 per m²
Hoogpolige tapijttegel Rapallo
Hoogpolige tapijttegel Rapallo bruin
€24,95 19,00 per m²
tapijttegels hoogpolig bruinbeige
hoogpolige tapijttegel
Hoogpolige tapijttegel Savona crème
€25,95 19,00 per m²
tapijttegels lussenpool azuur blauw

Vind je de vloer in jouw woonkamer niet meer mooi? Dan kun je besluiten om deze te vervangen door een nieuwe. Dit brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Het kan gelukkig ook een stuk goedkoper, namelijk met een tapijttegels vloerkleed. Je kunt bijvoorbeeld een tapijttegel vloerkleed leggen in de zithoek. Hierdoor kun je de huidige vloer laten liggen, want woonkamer tapijttegels leg je gewoon op de bestaande vloer. Er ontstaat geen schade aan de vloer en wanneer je de tegels zat bent, haal je ze makkelijk en snel weer weg. Stile Floors vertelt jou hieronder alles wat je moet weten over tapijttegels vloerkleed.

Karpet of tapijttegel vloerkleed

Jij vraagt je ongetwijfeld af waarom je voor een tapijttegel vloerkleed kiest in plaats van een karpet. Dit is niet lastig, want met een karpet zijn jouw mogelijkheden nogal beperkt. Je koopt namelijk een volledig kleed en daardoor is het niet mogelijk om het kleed tussentijds aan te passen. Daarbij komt dat je het hele kleed moet vervangen wanneer er een vlek in zit. Zit er een vlek in een tapijttegel vloerkleed? Dan vervang je enkel de betreffende tegel.

Is er sprake van een uitsparing in jouw PVC vloer? Dan kun je dit bedekken met een karpet of nieuwe PVC kopen om deze uitsparing op te vullen. Tapijttegels zijn een goedkoper alternatief om een uitsparing op te vullen. Je ziet geen hoogteverschil, doordat een PVC vloer en tapijttegels dezelfde hoogte kennen. Bijkomend voordeel is dat je de akoestische waarde verhoogt door de uitsparing op te vullen met tapijttegels.

Bij een tapijttegel vloerkleed heb je veel meer mogelijkheden. Dit karpet is namelijk opgebouwd uit verschillende, losse tapijttegels. Je kiest allereerst zelf de kleuren die je in jouw kleed wilt hebben. Daarnaast is het mogelijk om een leuk patroon te maken met tegels in verschillende kleuren. Daarbij zijn tapijttegels met een hoogpolige structuur ook mogelijk. Ben je het tapijttegels vloerkleed zat? Dan kun je de tegels op een andere manier neerleggen. Bovendien kun je de tegels in verschillende kleuren kopen, zodat je voor ieder seizoen een passend karpet hebt. Met een vloerkleed van tapijttegels kun je dus jaren vooruit.

Voor welke kleur kies je?

Tapijttegels zijn tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor wat betreft een tapijttegels vloerkleed is er dan ook veel te kiezen. Wil je zo’n vloerkleed, maar weet je niet welke kleuren mooi staan bij de rest van jouw interieur? Vraag dan een gratis kleurstaal van Stile Floors aan. Je krijgt in dat geval stukjes van onze tapijttegels thuis. Hierdoor zie je met eigen ogen of de kleur je bevalt en of het materiaal je aanstaat. Twijfel je tussen meerdere kleuren voor jouw tapijttegels vloerkleed? Geen probleem, want je kunt bij ons meerdere gratis kleurstalen aanvragen.

Tapijttegels vloerkleed aanbrengen

Gebruik je woonkamer tapijttegels om een vloerkleed in jouw zithoek te creëren? Dan ben je mogelijk benieuwd hoe je deze tegels neerlegt. Dit is een fluitje van een cent. Je legt de tegels namelijk gewoon op de ondergrond. Er is geen ondertapijt nodig en je bevestigt de tegels ook niet met lijm. Een ondergrond loopt hierdoor geen schade op wanneer je er een tapijttegels vloerkleed op legt. Ben je het vloerkleed zat? Geen probleem, want je verwijdert de tegels binnen een handomdraai.

Neem contact met ons op

Het kan bijzonder lastig zijn om de juiste kleuren voor een tapijttegels vloerkleed te kiezen. Een kleurstaal kan jou hierbij helpen, maar mogelijk is dit voor jou niet voldoende. Neem in dat geval contact met onze klantenservice op. Via deze weg maak je namelijk een afspraak voor een gratis advies bij jou thuis. Onze adviseur bekijkt de situatie en brengt advies uit, waardoor jij het beste tapijttegels vloerkleed kiest.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 342 reviews.