Home Tapijttegels Tapijttegels kantoor

Tapijttegels kantoor

Tapijt planken Visgraat look | Stile Floors Tapijt planken Visgraat look | Stile Floors
100% recyclebaar
Tapijt plank Soft zand | Stile Floors Tapijt vloer Soft zand | Stile Floors
Tapijt plank Soft zand
€69.95 per m²
Tapijt plank Soft zilvergrijs | Stile Floors Tapijt plank Soft zilvergrijs | Stile Floors
BTW, weg ermee
hoogpolige tapijttegel
Hoogpolige tapijttegel Savona crème
€ 23.95€28.95 per m²
Nieuw
Tapijt houtlook vloerbedekking Tapijt plank Impress houtlook | Stile Floors
visgraat vloer leggen
Tapijt plank Impress grijs marmerlook | Stile Floors
Tapijt plank Soft donkergrijs | Stile Floors Tapijt plank Soft donkergrijs | Stile Floors
Tapijt tegel Soft antraciet kantoor | Stile Floors Tapijt plank Soft antraciet | Stile Floors
Tapijt plank Soft parelgrijs | Stile Floors Tapijt plank Soft parelgrijs | Stile Floors
Tapijt plank
Tapijt plank Soft grijs
€69.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Genua muisgrijs
Hoogpolige tapijttegel Genua muisgrijs
€ 23.95€28.95 per m²

Er zijn tegenwoordig steeds meer bedrijven die voor tapijttegels op kantoor kiezen. Dit is niet gek, want dit type tegels brengt een aantal voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel is dat tapijttegels op kantoor het geluid dempen. Wanneer het een grote, open ruimte betreft, is er mogelijk een vervelende galm aanwezig. Door tapijttegels op kantoor te leggen, ben je in één keer van dit probleem verlost. Lijken kantoor tapijttegels jou ook wel wat? Stile Floors vertelt jou hieronder alles over deze vloerbedekker.

Wat is er mogelijk?

Tapijttegels op kantoor zijn niet alleen populair omdat ze geluid dempen. Nee, want je geeft jouw kantoor ook een strakke en professionele uitstraling. Onze tapijttegels zijn namelijk in allerlei soorten en kleuren verkrijgbaar. Zo tref je in ons assortiment onder meer hoogpolige tapijttegels, velours, naaldvilt, schoonloop en lussentapijt tapijttegels aan. Hier zit vast een geschikte tapijttegel voor op jouw kantoor tussen.

Wanneer je voor tapijttegels op kantoor kiest, moet je niet alleen een soort tegel kiezen. Je bepaalt namelijk ook zelf de kleur van deze vloerbedekker. Wij bieden tapijttegels in allerlei verschillende kleuren aan, waaronder zwart, wit, grijs, bruin, blauw, rood, groen en paars. Daarnaast tref je in ons assortiment houtlook tapijttegels aan. Benieuwd welke kleur het beste bij jouw kantoor past? Vraag dan een gratis kleurstaal van onze tapijttegels aan. Dit helpt jou om de beste tapijttegels voor op kantoor te kiezen.

De voordelen van tapijttegels op kantoor

In het begin van deze tekst haalden we al aan dat tapijttegels op kantoor het geluid dempen. Dit maakt de omgeving een stuk rustiger, waardoor het prettig werken is. Hier houdt het echter niet bij op, want tapijttegels hebben nog een aantal andere voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld gemakkelijk te onderhouden. Je gaat er een keer met de stofzuiger overheen en ze zijn weer goed schoon. Daarbij komt dat tapijttegels op kantoor jarenlang meegaan. Onze tegels slijten namelijk niet of nauwelijks, zelfs niet wanneer er dag in dag uit veel op gelopen wordt. Tapijttegels zijn dus een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een geschikte vloer op kantoor.

Offerte op maat voor tapijttegels op kantoor

Indien jouw kantoor een betrekkelijk groot vloeroppervlak heeft, heb je veel tapijttegels nodig. Je kunt zelf berekenen wat het jou gaat kosten, maar Stile Floors doet dit ook graag voor jou. Wil je dat wij een berekening voor jou maken? Vraag dan een offerte op maat aan. Je geeft het vloeroppervlak en het soort tapijttegel aan ons door en wij sturen jou op korte termijn een prijsindicatie. Je kunt er desgewenst voor kiezen om kantoor tapijttegels door onze specialisten te laten leggen. Dit brengt extra kosten met zich mee. Daartegenover staat wel dat je verzekerd bent van snelle en vakkundige legging van tapijttegels op kantoor.

Advies op maat bij Stile Floors

Kom je er niet uit? Stile Floors biedt jou graag advies op maat. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice, maar wij komen ook graag vrijblijvend bij jou langs om advies te geven. Onze adviseurs weten alle van tapijttegels op kantoor en kunnen jou adviseren wat de beste keuze is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijk om de juiste tapijttegel voor jouw kantoor te vinden.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1744 reviews.