Home Tapijttegels Houtlook tapijt

Houtlook tapijt

Ben je liefhebber van natuurlijke materialen in huis? Dan mag een houten vloer niet ontbreken. Niet iedereen is echter fan van een houten vloer in huis. Geldt dit ook voor jou? Dan neig je mogelijk naar een ander soort vloer. Dit betekent echter niet dat je de wens van een houtlook vloer volledig overboord moet gooien. Nee, want je kunt tegenwoordig ook kiezen voor houtlook tapijtplanken. Deze zelfklevende tapijtplanken zijn voorzien van een houtlook, waardoor het net lijkt alsof er een houten vloer in ligt. De planken zijn echter wel aanzienlijk zachter dan echt hout, wat houtlook tapijttegels een stuk aangenamer maakt. Stile Floors biedt verschillende tapijtplanken aan, inclusief met houtlook. In deze tekst vertellen wij jou er alles over.

Voor welke tegels kies je?

Stile Floors biedt verschillende soorten houtlook tapijt aan. Zo kun je bij ons kiezen uit de kleuren gerookt eiken, donker eiken, licht eiken, grijsbruin, naturel houtlook en houtlook. Ook hebben we bijvoorbeeld tapijttegels met een hoogpolige structuur. Vanaf jouw scherm is het erg lastig om in te schatten welke planken het beste in een ruimte passen. Om te voorkomen dat je de verkeerde keuze maakt, vraag je bij ons een gratis kleurstaal aan. Dit kleurstaal wordt binnen de kortste keren bij jou thuis bezorgd. Hierdoor kun je met eigen ogen aanschouwen wat je de mooiste kleur vindt en of het materiaal van de houtlook tapijt planken  jou aanstaat. Je kunt bij ons één gratis kleurstaal aanvragen, maar wij kunnen jou ook meerdere kleurstalen bezorgen. Zodoende kun je verschillende houtlook tapijttegels met elkaar vergelijken.

Wat kost houtlook tapijt

Indien je naar een houten vloer hebt gekeken, weet je ongetwijfeld dat zo’n vloer behoorlijk duur kan zijn. Denk echter niet dat je met houtlook tapijt niet hoeft te investeren. Deze planken van tapijt zijn namelijk niet bepaald goedkoop. Bij Stile Floors betaal je namelijk 59 euro per m2 voor tapijt met houtlook. Maar er zitten natuurlijk wel andere, kostenbesparende elementen in een tapijtoplossing in vergelijking met echt hout. En de installatiekosten blijven achterwege. Benieuwd wat het jou gaat kosten als je een volledige ruimte of verdieping voorziet van deze planken? Dan kun je zelf aan het rekenen gaan. Je kunt bij ons echter ook een offerte op maat aanvragen. Op deze manier weet je binnen de kortste keren wat houtlook tapijt jou gaat kosten. Vind je deze planken te duur? Kijk dan ook eens naar de andere tapijttegels in ons assortiment.

Hoe leg je houtlook tapijt

Weet je inmiddels welke houtlook planken het worden? Dan is het nog wel even handig om te weten hoe je deze aanbrengt op de vloer. Dit kun je gemakkelijk zelf doen. Je legt de planken één voor één en strak tegen elkaar aan op de vloer en ze liggen meteen vast. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel. Indien je er niet uitkomt, kun je terugvallen op de leginstructie van Stile Floors. Wij kunnen houtlook tapijt overigens ook voor jou leggen. Deze optie kun je selecteren bij het bestellen van deze planken. Indien je hiervoor kiest, komt er een specialist bij jou langs. Hij weet precies hoe hij te werk moet gaan, waardoor jouw houtlook tapijtplanken binnen de kortste keren op de vloer liggen.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1670 reviews.