Home Tapijttegels Beige tapijttegels

Beige tapijttegels

100% recyclebaar
Tapijt vloer Soft zand | Stile Floors
Tapijt plank Soft zand
€69.95 per m²
BTW, weg ermee
hoogpolige tapijttegel
Hoogpolige tapijttegel Savona crème
€ 23.95€28.95 per m²
Tapijt plank
Tapijt plank Soft grijs
€69.95 per m²

Tapijttegels zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en kleuren. Wanneer je voor deze vloerbedekker kiest, is het belangrijk dat de kleur aansluit bij de rest van de ruimte. Indien er voornamelijk rustige en lichte kleuren terugkeren, zijn tapijttegels beige zeer geschikt. Ben je nog op zoek naar tapijttegels in deze kleur? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk verschillende soorten beige tapijttegels aan. Hieronder gaan we verder in op de tapijttegels beige uit ons assortiment.

Waarom kies je voor tapijttegels?

Tapijttegels worden veelvuldig als vloerbedekker gebruikt. Dit komt doordat tapijttegels in het beige de nodige voordelen met zich meebrengen. Allereerst hebben deze tegels een dempende werking. Ze dempen stemgeluiden, maar ook het loopgeluid wordt aanzienlijk minder wanneer je deze tegels op de vloer legt. Een tweede voordeel van tapijttegels is dat ze zacht zijn. Hierdoor is het prettig om er overheen te lopen. Tot slot zijn tapijttegels bijzonder makkelijk te leggen en weer te verwijderen. Dit maakt dat tapijttegels beige onder meer goed te gebruiken zijn in evenementenhallen of op beursvloeren.

Mogelijkheden

In ons assortiment tref je verschillende soorten beige tapijttegels aan. Ze zijn weliswaar allemaal beige van kleur, maar de tapijttegels verschillen ook van elkaar. Zo tref je in ons assortiment bijvoorbeeld hoogpolige tapijttegels in het beige aan, maar ook beige lussentapijt tapijttegels. Ook voor wat betreft de poolhoogte verschillen onze beige tapijttegels van elkaar. Vind je het lastig om een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze gratis kleurstaal service. Deze vraag je makkelijk en snel aan via onze website. Met deze kleurstalen kun je meerdere kleuren en materialen met elkaar vergelijken en de tapijttegels met eigen ogen aanschouwen en voelen. Dit maakt het een stuk makkelijker om te kiezen welke beige tapijttegels het beste passen.

Wat kosten beige tapijttegels?

Voor onze beige tapijttegels werken wij met een prijs per m2. Wij kunnen op voorhand echter niet inschatten hoeveel beige tapijttegels jou in totaal gaan kosten. Waarom niet? Omdat wij niet weten wat de oppervlakte van een ruimte is waar de tegels in komen te liggen en voor welke tegel je kiest. Deze twee factoren zijn van invloed op de prijs. Het is echter wel prettig om te weten wat je kwijt bent aan tapijttegels in het beige. Om een prijsindicatie te krijgen, vraag je bij ons een offerte op maat aan. Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren een offerte krijgt. Bij ons weet je dus snel hoeveel je kwijt bent.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.