PVC vloer badkamer

Wist je dat er bij een pvc vloer geen vochtschade kan ontstaan? Het materiaal pvc neemt namelijk geen vocht op en vocht loopt ook niet tussen de planken door. Een PVC vloer in de badkamer is dus ideaal. Check op deze pagina het aanbod van Stile Floors.

In veel badkamers in Nederland liggen tegels op de vloer. Tegels kunnen namelijk tegen water, waardoor je er jarenlang mee vooruit kunt. Tegenwoordig zien we echter ook steeds vaker een PVC vloer in de badkamer terug. PVC wordt tegenwoordig zowel op de vloer als op de wand en zelfs op het plafond in een badkamer gebruikt. De tegels worden gemaakt van kunststof en dit materiaal is waterbestendig, waardoor je ze prima kunt gebruiken als vervanger van traditionele tegels in de badkamer. Lijkt PVC in de badkamer jou ook wel wat? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres.

Voordelen van een PVC vloer in de badkamer

PVC is niet alleen waterbestendig, maar heeft nog een aantal andere voordelen. Zo laat dit materiaal bijvoorbeeld makkelijk warmte door. Dit maakt een PVC vloer in de badkamer ook ideaal. In veel badkamers in ons land ligt namelijk vloerverwarming. De warmte van de vloerverwarming trekt aanzienlijk sneller door een vloer van PVC heen dan door traditionele tegels. Het is dus altijd aangenaam warm in een badkamer met dit type vloer.

Aangezien kunststof een glad materiaal is, vermoed je mogelijk dat de kans op een uitglijder met een PVC vloer in de badkamer groter is. Dit is echter een misvatting. Deze vloeren van Stile Floors zijn namelijk niet glad. Dit komt doordat er altijd een motief in zit. Hierdoor heb je voldoende grip op een PVC vloer, zelfs wanneer de vloer nat is of je natte voeten hebt.

Stile Floors heeft een geschikte PVC vloer voor iedere badkamer

Bij Stile Floors heb je talloze mogelijkheden voor wat betreft een PVC vloer. Zo bieden wij verschillende soorten PVC vloeren voor in de badkamer aan. Onze vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is het een fluitje van een cent om de vloer aan te laten sluiten bij de uitstraling van jouw badkamer. Daarbij komt dat je zelf kiest welk motief een vloer in de badkamer moet hebben. Met een PVC vloer van Stile Floors maak jij jouw badkamer dus geheel naar smaak.

Laat een PVC vloer in jouw badkamer leggen

Heb je de knoop doorgehakt en komt er een PVC vloer in de badkamer? Laat deze dan altijd leggen door een specialist. De vloer moet namelijk goed gelegd worden. In een vochtige ruimte is dit extra belangrijk. Zo moet het water bijvoorbeeld niet tussen de verschillende onderdelen van een PVC vloer in de badkamer door kunnen lopen. Dit kan op den duur een lekkage veroorzaken.

Zoek je nog een specialist voor het leggen van een PVC badkamer vloer? Stile Floors kent de nodige specialisten die de nieuwe vloer graag in jouw badkamer komen leggen. Leg een PVC vloer in de badkamer dus nooit zelf, maar laat dit altijd over aan een vakman.

Advies voor de beste PVC vloer

Twijfel je nog of een PVC vloer iets is voor in jouw badkamer? Onze adviseurs komen graag bij jou langs om je tekst en uitleg te geven over onze PVC vloeren voor in de badkamer. Via onze klantenservice plan je vrijblijvend een afspraak in. Wij komen binnen de kortste keren bij jou langs, waardoor je snel weet of PVC in de badkamer wel of niet iets voor jou is.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Gegevens:

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 114 reviews.