Klik PVC

Ben jij een beetje handig? Dan is het leggen van een pvc klikvloer een koude kunst. Dit is absoluut een nieuwe trend op het gebied van vloeren en het zal de traditionele pvc vloeren beïnvloeden. Een duurzame, geluiddempende vloer gemaakt van PVC en uitgerust met een kliksysteem. Dankzij de technieken is de klikverbinding steeds verder geoptimaliseerd en daardoor aanzienlijk makkelijker om de PVC klikvloer zelf te leggen. Wil jij zelf je PVC click vloer leggen? Kies er dan één uit ons uitgebreide assortiment.

Home PVC vloeren Klik PVC

Klik PVCKlik PVC
Klik PVC Buffalo licht eiken
€44,95 per m²
Klik PVCKlik PVC
Klik PVCKlik PVC
Klik PVCKlik PVC
Klik PVCKlik PVC
Klik PVCKlik PVC
Klik PVCKlik PVC
Klik PVC Buffalo oud eiken
€44,95 per m²
Klik PVCKlik PVC
Klik PVCKlik PVC
Klik PVCKlik PVC
Klik PVC Buffalo betongrijs
€44,95 per m²
PVC visgraat vloer eiken PVC visgraat vloer eiken
PVC visgraat vloer eikenPVC visgraat vloer eiken
PVC visgraat vloer eiken PVC visgraat vloer

Ben jij op zoek naar een nieuwe PVC klik vloer? Bij Stile Floors vind je een ruim aanbod PVC vloertypen, waaronder klik PVC. Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze uit dit ruime aanbod pvc click vloeren erg lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Hierdoor is het ook erg belangrijk om een eerlijk en vertrouwd advies te krijgen, vooral wanneer je zelf weinig kennis over de klikpvc vloeren hebt.

Een klikPVC vloer kent naast de zichtbare eigenschappen als kleur en dessin ook andere eigenschappen die hem uniek maken. Wij helpen jou graag bij het maken van een goede keuze. Om het eenvoudig te houden hebben wij bij Stile Floors gekozen voor twee soorten PVC vloer soorten: enerzijds PVC plakvloeren en anderzijds PVC klikvloeren. Binnen deze twee hoofdgroepen zijn verschillende stijlen, kleuren, slijtlagen, breedtes en structuren beschikbaar. Lees hieronder meer over onze klik PVC vloeren.

Wat is een PVC clickvloer?

De ontwikkelingen van PVC vloeren staan niet stil, inmiddels is er voor deze PVC vloeren bijvoorbeeld een kliksysteem ontwikkelt. Klik PVC vloeren zijn te vergelijken met ‘gewoon’ laminaat. Bij Stile Floors zien wij laminaat ook wel als een voorloper van de PVC vloer. Laten we eerlijk zijn, PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, natuursteen en parket. Door de huidige technieken is dit ontzettend goed gelukt, velen hebben over een PVC klikvloer gelopen zonder te weten dat het een ‘kunststof’ vloer was.

Voordelen click pvc vloer

Dankzij de clickverbinding van een click PVC vloer kun je deze, in vergelijking met een PVC plakvloer, gemakkelijker zelf leggen. Wanneer jij jouw vloer snel en eenvoudig gelegd wil hebben, dan kies je als doe-het-zelver voor een klik PVC vloer. Voor het leggen van deze vloer ben je minder afhankelijk van een professionele vloerenlegger, die doorgaans niet binnen drie weken beschikbaar is. Een PVC klik vloer kun je eenvoudig in elkaar klikken, dus wanneer jij de nieuwe vloer zelf wilt leggen is dit een goede keuze. Ga jij voor click PVC of een PVC plakvloer? De keuze is aan jou! Onze vakmannen helpen je graag bij het realiseren van jouw droomvloer in pvc klik. Denk bijvoorbeeld aan een trendy click pvc visgraat vloer voor je interieur.

Voordelen van een click PVC vloer:

  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk;
  • Te combineren met vloerverwarming;
  • Geluidsreducerend;
  • Voelt warm en comfortabel aan;
  • Kleurvast;
  • Gemakkelijk te leggen;
  • Natuurgetrouwe uitstraling.

Kosten Klik PVC vloer

Wanneer je een klik PVCvloer wilt kopen wil je natuurlijk ook weten wat de kosten van een klik PVC vloer zijn. Via onze rekentool kun je gemakkelijk berekenen hoeveel vierkante meter vloer je nodig hebt en eenvoudig een bestelling plaatsen. De totale kosten worden dan in de winkelwagen weergegeven. Ben je nog aan het oriënteren en wil je vergelijken of heb je wensen waar wij rekening mee moeten houden met betrekking tot de klik PVC vloer? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. De kosten van een klik PVC vloer zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals aantal vierkante meter, kwaliteit van de klik PVC vloer en of je de klik PVC vloer laat leggen of niet.

Waar moet je op letten bij click PVC vloeren?

Wanneer je op zoek bent naar een klik PVC vloer is het van belang dat je erop let dat de dikte van de toplaag van de vloer voldoende is voor het gebruik van de vloer. De dikte van de toplaag van een klik PVC vloer varieert tussen de 0,3 en 0,7 millimeter. Hoe dikker de toplaag, hoe beter de kwaliteit. Denkt u eraan om een klik PVC vloer in de woonkamer te leggen? Dan is het verstandig te kiezen voor een klik PVC vloer met een dikke toplaag. De vloer in de woonkamer wordt in de meeste gevallen intensiever gebruikt en slijt hierdoor sneller in tegenstelling tot bijvoorbeeld een vloer in de slaapkamer. Hier kan de toplaag van de pvc klikvloer best wel wat dunner zijn.

Geluiddempende werking PVC vloer

PVC vloeren staan erom bekend dat zij geluiddempend werken. PVC vloeren dempen omgevings- en contactgeluiden. Een verlijmde pvc vloer heeft over het algemeen meer rendement dan een zwevende vloer qua vloerverwarming. Echter is verlijmen niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer je een houten ondervloer hebt, of in een appartement woont waar door de VvE (vereniging van eigenaars) een bepaalde geluidsnorm is voorgeschreven.

Op veel plekken kom je een geluidsnorm tegen van +10dB. Deze norm geeft kort gezegd aan hoeveel contactgeluid de vloerbedekking (al dan niet samen met de ruwe vloer) zal moeten dempen. Contactgeluid ontstaat doordat de geluidstrillingen in de ene ruimte worden doorgegeven door het gebouw aan een andere ruimte. Hoe geluiddempend een vloer is, is mede afhankelijk van de dikte van de ruwe vloer. Kort gezegd kan je stellen dat hoe dikker een ruwe vloer is, hoe minder contactgeluid deze doorgeeft.

Een zwevende klik pvc vloer heeft als voordeel, dat er een bepaald niveau van demping bereikt wordt. Er wordt ervoor gezorgd dat de geluidstrillingen niet (of in ieder geval minder) worden doorgegeven aan de onderliggende vloer.

Advies over klik pvc vloeren kopen

Wist je dat Stile Floors verschillende vloeroplossingen biedt voor elke ruimte? Zo hebben we PVC vloeren geschikt voor in de badkamer of betonlook vloeren beschikbaar, Wij denken altijd in mogelijkheden en adviseren je graag over de juiste vloer in jouw situatie. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis met het advies van Stile Floors.

Wil jij ook een stijlvolle vloer oplossing middels mooi klikPVC? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag passend en persoonlijk advies over een click PVC vloer. Of plan meteen een gratis advies afspraak bij jou thuis in, om vandaar uit te bezien welke klikPVC vloer het beste past bij jouw situatie.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 450 reviews.