Klik PVC

Ben jij een beetje handig? Dan is het leggen van een pvc klikvloer een koude kunst. Dit is absoluut een nieuwe trend op het gebied van vloeren en het zal de traditionele pvc vloeren beïnvloeden.

Home PVC vloeren Klik PVC

Click PVC BOHOrigid click pvc houtlook licht eiken
Klik laminaat vloertegelrigid click pvc betonlook beton grijs
PVC laminaat donker eikenrigid click pvc houtlook donker oud eiken
PVC laminaat eikenrigid click pvc houtlook gerookt eiken
Click PVC vloer eikenClick PVC natuurlijk eiken
PVC laminaat oud eikenrigid click pvc houtlook oud eiken
PVC laminaat gerookt eikenKlik PVC eiken
Landelijke vloerrigid click pvc houtlook oud grijs gerookt eiken
Oudbruin PVC laminaatrigid click pvc houtlook oud bruin eiken

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Bij Stile Floors vind je een ruim aanbod PVC klik vloeren. Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze uit dit ruime aanbod erg lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Hierdoor is het ook erg belangrijk om een eerlijk en vertrouwd advies te krijgen, vooral wanneer je zelf weinig kennis over de vloeren hebt. Een vloer kent naast de zichtbare eigenschappen als kleur en dessin ook andere eigenschappen die een vloer uniek maken. Wij helpen jou graag bij het maken van een keuze. Om het eenvoudig te houden hebben wij bij Stile Floors gekozen voor twee soorten PVC vloer soorten: enerzijds PVC plakvloeren en anderzijds PVC klikvloeren. Binnen deze twee hoofdgroepen zijn verschillende stijlen, kleuren, slijtlagen, breedtes en structuren beschikbaar. Lees hieronder meer over onze klik PVC vloeren.

Een klik PVC vloer in het kort

De ontwikkelingen van PVC vloeren staan niet stil, inmiddels is er voor deze PVC vloeren bijvoorbeeld een kliksysteem ontwikkelt. Klik PVC vloeren zijn te vergelijken met ‘gewoon’ laminaat. Bij Stile Floors zien wij laminaat ook wel als een voorloper van de PVC vloer. Laten we eerlijk zijn, PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, natuursteen en parket. Door de huidige technieken is dit ontzettend goed gelukt, velen hebben over een PVC vloer gelopen zonder te weten dat het een ‘kunststof’ vloer was.

Waarom een click pvc vloer?

In vergelijking met een PVC plakvloer is een click PVC vloer gemakkelijker zelf te leggen. Wanneer jij jouw vloer snel en eenvoudig gelegd wil hebben, dan kies je als klusser voor een klik PVC vloer. Voor het leggen van deze vloer ben je minder afhankelijk van een professionele vloerenlegger, die doorgaans niet binnen drie weken kan komen opdraven. Een PVC klik vloer kun je eenvoudig in elkaar klikken, dus wanneer jij de nieuwe vloer zelf wilt leggen is dit een goede keuze. Ga jij voor click PVC of een PVC plakvloer? De keuze is aan jou! Onze vakmannen helpen je graag bij het realiseren van jouw droomvloer.

Een zwevende click PVC vloer en de geluidsnorm

PVC vloeren staan erom bekend dat zij geluiddempend werken. PVC vloeren dempen omgevings- en contactgeluiden. Een verlijmde pvc vloer heeft over het algemeen meer rendement dan een zwevende vloer qua vloerverwarming. Echter is verlijmen niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer je een houten ondervloer hebt, of in een appartement woont waar door de VvE (vereniging van eigenaars) een bepaalde geluidsnorm is voorgeschreven.

Op veel plekken kom je een geluidsnorm tegen van +10dB. Deze norm geeft kort gezegd aan hoeveel contactgeluid de vloerbedekking (al dan niet samen met de ruwe vloer) zal moeten dempen. Contactgeluid ontstaat doordat de geluidstrillingen in de ene ruimte worden doorgegeven door het gebouw aan een andere ruimte. Hoe geluiddempend een vloer is, is mede afhankelijk van de dikte van de ruwe vloer. Kort gezegd kan je stellen dat hoe dikker een ruwe vloer is, hoe minder contactgeluid deze doorgeeft.

Een zwevende klik pvc vloer heeft als voordeel, dat er een bepaald niveau van demping bereikt wordt. Er wordt kort gezegd voor gezorgd dat de geluidstrillingen niet (of in ieder geval minder) worden doorgegeven aan de onderliggende vloer.

Advies over klik pvc vloeren kopen

Wist je dat Stile Floors verschillende vloeroplossingen biedt voor elke ruimte? Zo hebben we PVC vloeren geschikt voor in de badkamer of  betonlook vloeren beschikbaar, Wij denken altijd in mogelijkheden en adviseren je graag over de juiste vloer in jouw situatie. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis met het advies van Stile Floors.

Wil jij ook een stijlvolle vloer oplossing? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag passend en persoonlijk advies. Of plan meteen een gratis advies afspraak bij jou thuis in, om vandaar uit te bezien welke vloer het beste past bij jouw situatie.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 228 reviews.