Je offerte aanvraag wordt verwerkt

Hartelijk bedankt voor het aanvragen van deze offerte. De aanvraag wordt verwerkt door ons team en komt zo snel mogelijk jou kant op. Op werkdagen zal deze aanvraag binnen 24u worden verwerkt en naar je toekomen! Twijfel je over de keuze? Wellicht is een gratis en vrijblijvend deskundig advies bij jou thuis dan een goede optie!

Een tevreden klant die geniet van het huis: dat is waar wij graag bij helpen. Wij komen dagelijks vrijblijvend bij de mensen thuis om ze te voorzien van een helder advies, ook bij de meest technische vragen. Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor vloeren en geven daarom graag advies aan huis! Lees hier wat zo’n adviesgesprek inhoudt.

 

De mogelijkheden bij Stile Floors

Wij van Stile Floors vinden het belangrijk om jou te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer en/of traprenovatie. Wij bieden daarom een dienstverlening die zich vooral richt op het voor elkaar krijgen van deze perfecte oplossing. Stap voor stap! Vanaf de oriëntatie tot aan realisatie denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen en verwachting. Ook kunnen wij jouw vloerverwarming organiseren, en zelfs je oude vloer laten verwijderen. Wij komen kosteloos op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen.

Plan een gratis thuisadvies

Kies zelf gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1727 reviews.