PVC visgraat

Vlak laminaat

Home Laminaat vloeren Vlak laminaat

Laminaat Naturel eiken rechte plankLaminaat Naturel eiken rechte plank
Laminaat Diablo naturel eiken
€24.95 19.95 per m²
Laminaat licht eiken rechte plank Diablo licht eiken rechte plank
Laminaat Diablo licht eiken
€24.95 19.95 per m²
Laminaat gerookt eiken recht plank
Laminaat Diablo gerookt eiken
€24.95 19.95 per m²
Laminaat lichtgrijs eiken rechte plankLaminaat lichtgrijs eiken rechte plank
Laminaat Diablo lichtgrijs eiken
€24.95 19.95 per m²

Laminaat vloeren hebben een uitstraling van een echte parketvloer, maar met de praktische voordelen van een laminaat vloer. De mooiste laminaatvloeren vindt je uiteraard bij Stile Floors. Wij adviseren je graag veder over welke laminaat bij jou interieur of nieuwe woning past.

Online laminaat kopen bij Stile Floors

Stile Floors heeft laminaat in verschillende kleuren, formaten, breedtes en legmethodes. Een vloersoort die wint aan terrein, is zonder meer de laminaat vloer. Wij kijken voortdurend naar de ontwikkelingen aan de kant van laminaat vloeren en stellen zorgvuldig het aanbod van de laminaat collectie samen.

Laminaat is een ontzettend bekende vloersoort, die is te verkrijgen met een industriële uitstraling maar ook in een eigentijdse of landelijke stijl.

Laminaat wordt gemaakt uit meerdere, samengeperste lagen en is daardoor niet flexibel. Het is daarin tegen wel stevig en heeft een goede slijtingslaag.

Laminaat in verschillende kleuren

Wij hebben laminaat in allerlei kleuren en bieden je de mogelijkheid om gratis kleurstalen op te vragen. Ideaal als je op zoek bent naar een laminaat vloer, maar nog niet precies weet welke kleur het gaat worden! Ga je voor een grijze betonlook of voor een warme houtlook? Op onze inspiratiepagina lees je meer over de verschillende woonstijlen: ontdek hier welke stijl en smaak een match heeft met jou smaak en interieur.

Wat kost laminaat?

Wij begrijpen dat je jouw nieuwe vloer zo voordelig mogelijk wilt kopen, maar hanteren het motto: beter een goede koop, dan allen maar goedkoop. Wij hebben regelmatig acties, houdt hiervoor onze actiepagina in de gaten.

Een laminaat vloer koop je per pak in vierkante vloertegels of planken, maar voor je overgaat tot een besluit over je nieuwe vloer is het van belang dat je hebt nagedacht over de ondervloer. Een goede ondervloer is essentieel, want de ondervloer bepaalt uiteindelijk het resultaat van je nieuwe vloer.

Laminaat kopen?

Goedkoop laminaat aanschaffen? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis adviesafspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 565 reviews.