Vinyl vloertegels

Ben je op zoek naar Vinyl vloertegels? Bij Stile Floors hebben we verschillende soorten vinyl vloertegels. Deze vinyl vloertegels zijn makkelijk te leggen en zorgen voor een goed loop comfort. Wij adviseren je graag welke vinyl vloertegel bij jou interieur past.

 

Vinyl vloertegels wordt gemaakt van de speciale kunststof ‘polyvinylchloride’. Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De toplaag van een vinyl vloer is een harde, slijtvaste laag. Vinyl vloertegels is een flexibele kunststof.

Vinyl vloertegels bij Stile Floors

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment, valt het je al snel op dat wij verschillende vinyl vloertegels verkopen. Deze tegels verschillen van elkaar in kleur en kwaliteit. Zo bieden wij onder meer vinyl vloertegels in het zwart, antraciet, bruin en grijs aan. Vinyl wordt meestal geleverd op rol, ook wel ‘banen’ genoemd. De breedte is 200, 300 of 400 cm en de dikte loopt uiteen van 2,4 tot 3,2 millimeter. Ook zijn er stroken en tegels die wij kunnen leveren.

De voordelen van vinyl is dat sommige vinyl vloeren ook uitermate geschikt zijn voor in de badkamer, mits je een goede kwaliteit vinyl uitzoekt. Bij Stile Floors ben je gegarandeerd van een kwalitatief goede vinylvloer. Als alle naden goed gedicht zijn, is een vinyl vloer absoluut waterdicht en daarom perfect voor de badkamer! Wist je dat vinyl een speciale antislip laag heeft voor in de badkamer? Wel zo handig als het nat is. Het leuke aan vinyl is dat het echt in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar is. Zo hebben wij de houtlook, eikenlook en betonlook hoe gaaf is dat? Het lijkt dan net of je een echte houtlook, eikenlook of betoonlok hebt maar dan is het vinyl met alle voordelen van dien. Daarnaast hebben we nog de standaard kleuren zoals zwart, wit etc. We helpen je graag veder met het uitzoeken van de juiste vinyl vloer voor jou woning.

Vinyl zelf leggen?

Het is mogelijk om zelf je vinyl te leggen, maar als je nu niet de handigste bent hebben we ook de juiste stoffeerders die dit voor je kunnen gaan doen. De vinyl vloer tot ongeveer 35m2 / 40m2 kan los gelegd worden zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer een juiste ondervloer en egalisatie laag hebben. We willen natuurlijk wel dat je het mooiste resultaat hebt.

VINYL vloertegels KOPEN?

Goedkoop vinyl vloertegels aanschaffen? Bel gerust eens met onze klantenservice! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Gegevens:

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 116 reviews.