Vinyl vloer trap

Er zijn heel wat verschillende soorten trappen, maar één ding hebben alle trapsoorten gemeen: ze bestaan allemaal uit traptreden! Bij Stile Floors beschikken wij over ervaren stoffeerders. Zij komen met alle liefde jou trap bekleden. Of dit nu een open trap of dichte trap gaat. Om een trap die een draai kent: geen trap is te gek voor ons. Wij adviseren je graag over welk vinyl je op je trap past.

Vind je de trap in jouw woning niet meer mooi? Dan kun je deze vervangen. Dit kost je alleen behoorlijk wat geld. Zonde, want de trap is waarschijnlijk nog in prima staat. In plaats van een nieuwe trap kopen, kun je ook kiezen voor een traprenovatie met een vinyl vloer op jouw trap. De huidige trap blijft in dat geval gewoon in jouw woning staan, maar deze krijgt wel een compleet andere uitstraling. Bij Stile Floors ben je aan het juiste adres voor een traprenovatie met vinyl. Je vindt bij ons niet alleen een ruim assortiment vloeren voor de trap, maar wij kunnen de renovatie ook voor jou uitvoeren.

VINYL VOOR DE TRAP IN VERSCHILLENDE DESSINS EN KLEUREN

Wil je jouw trap bekleden met vinyl? Stile Floors biedt je hiertoe verschillende mogelijkheden. Wij kunnen vinyl op jouw trap op verschillende manieren afwerken. Zo bieden wij bijvoorbeeld PVC met een duidelijk zichtbaar profiel aan, maar ook vinyl met een nauwelijks zichtbaar profiel. Bij Stile Floors bepaal jij dus helemaal zelf hoe jouw trap eruit komt te zien.

Mogelijk ligt er in jouw woonkamer en hal al wel een vinyl vloer. Indien je meer eenheid in huis wilt, kun je ervoor kiezen om ook vinyl op de trap aan te brengen. Is er geen vinyl meer over? Geen probleem, want in het assortiment van Stile Floors tref je ongetwijfeld een vinyl vloer in dezelfde kleur aan. Heb je een vinyl vloer met visgraat in de hal en woonkamer liggen? Dan is het helaas niet mogelijk om voor visgraat vinyl op de trap te kiezen. De kleur van elke visgraat vloer is bij ons wel beschikbaar voor trapbekleding, waardoor je toch eenheid creëert.

WAT KOST EEN TRAPRENOVATIE MET VINYL?

Een traprenovatie met vinyl is aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe trap. Voordat je de knoop doorhakt, wil je ongetwijfeld eerst weten wat een traprenovatie met vinyl jou gaat kosten. Dit is op voorhand niet te zeggen, want iedere trap is anders. Heb je een open trap? Dan voorzie je alleen de treden van vinyl. Indien het een dichte trap betreft, zijn er ook stootborden aanwezig. Voor een mooi geheel breng je hier ook vinyl op aan. In dat geval is er meer vinyl nodig om jouw trap te bekleden, waardoor de prijs ook hoger uitvalt.

De kosten voor een traprenovatie met vinyl zijn echter ook afhankelijk van het soort vinyl dat je kiest. Niet alle vinyl kost namelijk evenveel. Benieuwd wat een renovatie jou gaat kosten? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een prijsindicatie op maat.

VINYL AANBRENGEN OP JOUW TRAP

Een traprenovatie met vinyl moet zeer nauwkeurig gebeuren. Je wilt immers wel dat jouw trap er straks mooi en strak uitziet. Ga daarom niet zelf aan de slag met een traprenovatie met vinyl. Nee, je kunt vinyl op de trap beter laten leggen door een vakman. Stile Floors kent ervaren stoffeerders die graag bij jou langskomen om een traprenovatie met vinyl uit te voeren. Zij kennen het klappen van de zweep, waardoor je altijd verzekerd bent van het beste eindresultaat. Door voor Stile Floors te kiezen, krijg je absoluut geen spijt van een traprenovatie met vinyl.

Benieuwd naar referenties? Check onze social media kanalen of vraag om foto’s en onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Vraag vrijblijvend 3 verschillende kleurstalen aan

    Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 149 reviews.