Home Vinyl vloer Vinyl vloer trap

Vinyl trapbekleding van Stile Floors

Een vinyl vloer op de trap? Jazeker, het materiaal dat je gebruikt om de vloer te bekleden is ook zeer geschikt als trapbekleding. Wanneer je uitgekeken bent op de bekleding van je trap is het zonde om de hele trap te vervangen. Deze is waarschijnlijk nog in prima staat. Enkel het vervangen van de bekleding kan dan al genoeg zijn. Een mooie en betaalbare manier om dit te doen is met vinyl. Vinyl op de trap is namelijk niet alleen duurzaam maar ook erg stijlvol! Kies daarom een vinyl vloer die je mooi vindt en geeft je trap een frisse opknapbeurt.

Goedkope trapbekleding met vinyl

Misschien is een vinyl vloer niet het eerste waar je aan denkt bij het opknappen van je trap. Toch is dit materiaal zeer geschikt als trapbekleding. Het is namelijk kleur- en slijtvast en daarmee bestand tegen intensief gebruik. Al die keren dat je jouw trap op en neer loopt krijgt de bekleding van de trap flink te verduren, zeker wanneer je graag schoenen draagt in huis. Vinyl kan tegen een stootje en zal zelfs na veelvuldig gebruik geen slijtsporen laten zien.

Vinyl is bovendien ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld houten trapbekleding. Het lichtgewicht materiaal en de relatief lage productiekosten zorgen ervoor dat vinyl tegen een scherpe prijs aangeschaft kan worden. Goedkope trapbekleding met vinyl dan ook een populaire keuze!

Eenvoudig zelf te leggen

Net als bij het leggen van een vinyl vloer maak je bij het aanbrengen van vinyl trapbekleding gebruik van vinyl stroken op de trap. Deze snijd je eenvoudig op het goede formaat en verlijm je vervolgens met de treden en eventuele stootborden van de trap. Ook de uiteinden van de treden kun je mooi afwerken met vinyl stroken. Op die manier heb je snel en eenvoudig je trap in het nieuw gestoken!

Besteed je deze klus liever uit aan professionals? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze vakmensen komen bij jou aan huis de trap bekleden met vinyl van de beste kwaliteit. Op die manier ben je verzekerd van nieuwe trapbekleding die strak en snel geplaatst is.

Vinyl trapbekleding ook iets voor jou?

Wil je ook een vinyl vloer voor jouw trap? Bekijk dan snel het hele assortiment van Stile Floors. Voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar en ook voor persoonlijk advies kun je bij ons terecht. We denken met je mee om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wil je meer weten over onze vloeren of onze service? We vertellen je graag meer over het productieproces, de kwaliteit en de levering van onze vloeren. Neem dus vooral contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1744 reviews.