plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Vinyl vloer slaapkamer

Home > Vinyl vloer > Vinyl vloer slaapkamer

vinyl vloer natuursteen grijs
vinyl vloer wit marmer
viny vloer betonlook antraciet beton
Gemak
viny vloer betonlook grijs betonviny vloer betonlook grijs beton
Vinyl Smeaton betongrijs
19,95 per m²
Betonlook vinyl Betonlook vinyl
Vinyl Smeaton betonlook
19,95 per m²
viny vloer betonlook taupe beton
viny vloer betonlook antraciet vintage
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza eiken
14,95 per m²
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza oud bruin
14,95 per m²

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer in jouw slaapkamer? In de slaapkamer wil je het zo stil mogelijk hebben. Iemand die in je slaapkamer loopt met hakken of harde zolen zorgt ervoor dat je niet prettig slaapt omdat de vloer zoveel lawaai maakt. Vinyl lost dat probleem op omdat het het (contact)geluid vermindert. Zit je dan straks met een oersaaie vloer in je slaapkamer? Nee! Vinyl is allang niet meer dat saaie tegelpatroontje dat er vroeger was. Tegenwoordig is vinyl zelfs verkrijgbaar met de look van een echte houten vloer in visgraatpatroon. Ook voor jouw slaapkamer is er dus een vinyl vloer. Bij Stile Floors hebben we verschillende dessins en kleuren we helpen je graag veder met het vinden van de juiste vinyl vloer voor jou slaapkamer.

DE BESTE VINYL VLOER VOOR JOU SLAAPKAMER

Met blote voeten over een vinylvloer lopen, dat voelt verrassend aangenaam. De veerkrachtige laag vangt je lichaamsgewicht op, en dat zorgt voor het zachte gevoel onder je voeten. Vinyl in de slaapkamer, dat is aangenaam wakker worden. Met koude voeten in bed, daar doen wij niet aan mee. De luxe vinylplanken en -tegels voelen van nature comfortabel warm aan in elk seizoen met of zonder vloerverwarming. Zo is opstaan net wat makkelijker. Vinyl is uitermate veerkrachtig. Het akoestische comfort van vinyl overtreft dan ook dat van parket én laminaat: geen krakende planken! Het loop- en transmissiegeluid wordt beperkt tot een minimum. Ssst… Stille nacht… Slaap zacht.

WELK VINYL VOOR IN JOU SLAAPKAMER?

Weet je nog niet welk laminaat je in de woonkamer wilt? Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze passend bij jouw woonwensen. Wil je dat advies op een moment dat het jou uitkomt? Bel gerust voor een afspraak met onze adviseurs. Waar we je dan in adviseren? Bijvoorbeeld over de legrichting van je laminaat of over de dikte van het laminaat. En hoe je laminaat het beste kan aansluiten op andere vloeren of juist door dan lopen naar andere ruimte? Wij helpen je graag veder.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 151 reviews.