Home Vinyl vloer Vinyl vloer slaapkamer

Vinyl vloer slaapkamer

Vinyl visgraat Sand Lakes Licht eiken | Stile Floors
Vinyl Edziza eiken
€14.95 per m²
Vinyl Edziza oud bruin
€14.95 per m²

Een nieuwe vinyl vloer in de slaapkamer?

Is de vloer in je slaapkamer nodig aan vervanging toe? Vinyl is bij uitstek geschikt voor in de slaapkamer dankzij het geluiddempende en slijtvaste karakter. Met een vinyl vloer in de slaapkamer verminder je (contact)geluiden en ben je bovendien verzekerd van een prachtige en stijlvolle vloer. Bovendien lever je met een vinyl vloer in de slaapkamer ook niets in op comfort. Je gaat nooit meer met koude voeten naar bed en stapt ook nooit meer op een koude vloer wanneer je uit bed stapt. Ideaal! Bekijk snel ons hele assortiment vinyl voor in de slaapkamer en maak je keuze.

De beste vinyl vloeren op één plek

Bij Stile Floors kun je rekenen op buitengewone kwaliteit en service. We vinden het belangrijk dat jij nog jarenlang kunt genieten van je nieuwe vloer en helpen je dan ook bij het maken van de juiste keuze. Als het op de slaapkamer aankomt wil je uiteraard dat de vloer perfect past bij de rest van je meubels. Je bed, de garderobekast, je accessoires en wanden – het moet allemaal op elkaar afgestemd zijn en een mooi geheel vormen. De vloer is daarbij een zeer bepalende factor. Gelukkig heb je met een vinyl slaapkamervloer ruime keuze uit diverse kleuren en patronen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houtlook vinyl voor een natuurlijke en rustige uitstraling van je kamer. Dit type vinyl is nauwelijks te onderscheiden van echt hout maar wel een stuk onderhoudsvriendelijker en betaalbaarder. Je kunt er echter ook voor kiezen om voor een stoere uitstraling te gaan met betonlook vinyl. Er zit altijd een kleur tussen die past bij jouw slaapkamer.

Onderhoudsvriendelijk en stijlvol

Niet alleen de brede keuze maakt een vinyl vloer in de slaapkamer ontzettend populair, ook het onderhoudsvriendelijke karakter is een sterke plus. Je hebt nauwelijks omkijken naar een vinyl vloer wanneer deze eenmaal ligt maar kunt er wel optimaal van genieten. Af en toe dweilen met lauwwarm water doet al worden voor het onderhoud van een vinyl vloer. Stof en vuil hoopt zich bovendien niet op omdat de vloer naadloos wordt gelegd.

De perfecte vinyl vloer in jouw slaapkamer

Heb je keuzestress? Of wil je de vloeren eerst in het echt zien? Bestel dan gratis kleurstalen zodat je zeker weet dat je precies de juiste keuze maakt. Ontvang je liever advies op maat? Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je bij het maken van deze keuze. En heb je eenmaal een vloer gekozen die perfect in jouw slaapkamer staat? Dan kun je de vinyl vloer eenvoudig zelf leggen of deze klus uitbesteden aan onze vakmensen.

Heb je nog vragen over onze producten of service? We staan je graag te woord en helpen je waar we kunnen. Op die manier garanderen we kwaliteit, de beste service en jarenlang plezier van jouw vinyl vloer.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1579 reviews.