Home Vinyl vloer Vinyl vloer kantoor

Vinyl vloer kantoor

Veel mensen hebben de gedachte dat vinyl stroef is en dat bureaustoelen er niet makkelijk op rollen omdat vinyl indeukt. Met het vinyl van tegenwoordig is dat probleem er niet meer. Hedendaags vinyl is dan ook zeer geschikt voor grootschalig gebruik in kantoren. Het is slijtvast, duurzaam, geschikt voor zwenkwielen en onderhoudsvriendelijk.

JE KUNT JAREN VOORUIT MET EEN VINYL VLOER OP KANTOOR

Een vinyl vloer op kantoor is een investering waar je jarenlang plezier van hebt. vinyl vloeren van Stile Floors zijn namelijk van hoge kwaliteit. De vloeren kunnen hierdoor wel tegen een stootje, waardoor vervangen niet snel nodig is. Kies je voor een andere, goedkopere vloer? Dan is de kans groot dat je deze sneller moet vervangen. Op de korte termijn is een vinyl op kantoor mogelijk duurder, maar op de lange termijn ben je doorgaans goedkoper uit met zo’n vloer. Een vinyl vloer heeft op bepaalde vlakken veel voordelen ten opzichte van tapijt of een ander oppervlak, ook voor gebruik in een kantoor. Afhankelijk van de eisen die u aan een vloer stelt, zou het dus kunnen dat een vinyl vloer voor u de beste optie is. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij het maken van deze keuze, ook kunnen zij u helpen bij het kiezen van een bepaald type vinyl vloer aan de hand van de eisen die u aan uw vloer stelt. Er is weinig onderhoud en lange levensduur. In tegenstelling tot tapijt is vinyl eenvoudig schoon te maken en te houden. Bovendien is het materiaal zeer slijtvast, en gaat het dus lang mee.  De vinyl vloer is geluiddempend. Is uw pand gehorig, of wilt u simpelweg het geluid door heen en weer lopende mensen, schuivende stoelen, etc. minimaliseren? Dan biedt vinyl uitkomst. Vinyl bevat namelijk een dun schuimlaagje, waardoor alles wat normaliter geluid veroorzaakt deels gedempt wordt.

DE BESTE VINYL VLOER VOOR JOUW KANTOOR

Zoals je mogelijk al wel gezien hebt, biedt Stile Floors verschillende soorten vinyl vloeren aan. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Door dit ruime aanbod wordt het er niet makkelijker op een geschikte vinyl vloer op kantoor te vinden. Ben je benieuwd wat in jouw situatie de beste vloer is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven jou graag advies over de verschillende vinyl vloeren en horen jouw wensen aan. Onze medewerkers kunnen echter ook bij jou langskomen voor advies op locatie. Bij Stile Floors weet je dus zeker dat je de beste vinyl vloer op kantoor kiest.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1744 reviews.