Home Vinyl vloer Vinyl vloer garage

Vinyl vloer garage

Is vinyl geschikt voor in de garage?

Misschien denk je bij een garagevloer al gauw aan een betonvloer of tegelvloer. Desondanks is een vinyl vloer in de garage zeker het overwegen waard. Dit materiaal is namelijk bijzonder sterk, betaalbaar, onderhoudsvriendelijk en waterdicht – alles waar een garagevloer aan moet voldoen dus. Daarnaast is het ook nog eens een erg stijlvolle vloerbedekking. Tover jouw garage dus om in functionele en stijlvolle ruimte met vinyl voor in de garage. Bekijk het brede assortiment van Stile Floors en maak je keuze.

Een betaalbaar alternatief

Veel huishoudens gebruiken de garage voornamelijk als opslagplaats voor fietsen, gereedschap, een auto en meer. Dit vraagt veel van een vloer. Intensief gebruik en zware spullen kunnen namelijk zorgen voor slijtplekken. Dit probleem heb je echter niet met een vinyl vloer in je garage. Vinyl is namelijk slijtvast en behoudt te allen tijde de kleur – ook wanneer er veelvuldig overheen gelopen of gereden wordt.

Naast kleur- en slijtvast is garage vinyl bovendien een stuk betaalbaarder dan standaard alternatieven als tegels of beton. De relatief lage productiekosten en de brede mogelijkheden in kleur en patroon maken garage vinyl dan ook steeds populairder.

Waarom een vinyl vloer in de garage?

Eén van de grootste voordelen van een vinyl vloer in de garage is dat deze erg onderhoudsvriendelijk is. Je hoeft de vloer enkel af en toe te zuigen en te dweilen met lauwwarm water om de vloer lang mooi en schoon te houden. Bovendien hecht het vuil zich niet aan de vloer en vlekken trekken niet in het materiaal. Zeker een garagevloer kan snel vies worden. Het is daarom extra fijn wanneer je de vloer in een handomdraai schoon kunt maken.

Daarnaast is een vinyl vloer in de garage heel eenvoudig zelf te leggen. Bepaal de afmeting van de vloer en snij de vinyl stroken gemakkelijk op maat. Op die manier ben je niet dagenlang bezig met het leggen van jouw garagevloer maar ben je na enkele uren al voorzien van een prachtige nieuwe vloer!

Advies van onze specialisten

Wil je een vinyl vloer in de garage, maar weet je niet wat in jouw situatie de juiste optie is? Kies dan niet willekeurig voor een vinyl vloer, maar laat onze adviseurs bij jou langskomen. Onze vakmensen bekijken de situatie en adviseren jou vervolgens welke vinyl vloer in jouw situatie het meest geschikt is. Je kunt geheel vrijblijvend op deze service rekenen zodat je precies de juiste keuze kunt maken. Wil je een afspraak inplannen? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Voor overige vragen over onze vloeren of service kun je uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice. Onze specialisten staan je graag te woord en helpen je verder.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1744 reviews.