plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Vinyl vloer garage

Home > Vinyl vloer > Vinyl vloer garage

vinyl vloer natuursteen grijs
vinyl vloer wit marmer
viny vloer betonlook antraciet beton
Gemak
viny vloer betonlook grijs betonviny vloer betonlook grijs beton
Vinyl Smeaton betongrijs
19,95 per m²
Betonlook vinyl Betonlook vinyl
Vinyl Smeaton betonlook
19,95 per m²
viny vloer betonlook taupe beton
viny vloer betonlook antraciet vintage
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza eiken
14,95 per m²
vinyl vloer houtlook donker bruin eiken
Vinyl Edziza oud bruin
14,95 per m²

Een garage wordt in menig huishouden gebruikt om fietsen te stallen en doet vaak dienst als opslagplaats. In tegenstelling tot de andere ruimtes in huis breng je niet veel tijd door in een garage. Voor veel mensen is een grijze, cement achtige vloerbedekking of een industrie achtige vloerschildering het eerste waar aan gedacht wordt als het gaat om de vloerbedekking van een garage. Maar met de nieuwe garage vinyl van Stile Floors is in een mum van tijd is uw garage mooier, netter, veiliger en dus meer representabel!

WAAROM EEN VINYL VLOER IN DE GARAGE?

De meeste mensen denken niet direct aan een vinyl vloer in de garage. Indien je een garage niet bijzonder veel gebruikt, vind je het mogelijk zonde om veel geld aan de vloer uit te geven. Toch beleef je veel plezier van een vinyl vloer in de garage. Allereerst is vinyl een sterk materiaal. Deze vloeren kunnen dan ook tegen een stootje. Indien je iets laat vallen, is de vloer niet direct beschadigd en vinyl voert vocht makkelijk af en het kan makkelijk afgenomen worden. En daarbij komt dat vinyl vloeren onderhoudsvriendelijk zijn. Wanneer een garagevloer vies wordt, maak je deze binnen een handomdraai weer schoon.

STILE FLOORS KOMT GRAAG BIJ JOU LANGS VOOR ADVIES

Wil je een vinyl vloer in de garage, maar weet je niet wat in jouw situatie de juiste optie is? Kies dan niet willekeurig voor een vinyl vloer, maar laat onze adviseur bij jou langskomen. Hij bekijkt de situatie en adviseert jou vervolgens welke vinyl vloer in jouw situatie het meest geschikt is. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij jou langs voor advies. Wil je een afspraak inplannen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou daarnaast advies geven en vragen over een vinyl vloer in de garage beantwoorden.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 151 reviews.