Home Tapijttegels Grijze tapijttegels

Grijze tapijttegels

BTW, weg ermee
Tapijttegel Genua muisgrijs
Hoogpolige tapijttegel Genua muisgrijs
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Rapallo grijs
Hoogpolige tapijttegel Rapallo grijs
€ 23.95€28.95 per m²
Tapijttegel Pesaro grijs
BTW, weg ermee
Tapijttegel Monza grijs
Tapijttegel lussentapijt Monza grijs
€ 12.50€14.95 per m²
Tapijttegel Pescara grijs
BTW, weg ermee
Tapijttegel ravenna grijs
Naaldvilt tapijttegels Ravenna grijs
€ 12.50€14.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel rimini grijs
Naaldvilt tapijttegel Rimini grijs
€ 12.50€14.95 per m²

Zoek je nog een stijlvolle tapijt vloerbedekking voor in jouw garage, op kantoor, in een evenementenhal of op een beursvloer? Dan kun je hier grijze tapijttegels voor gebruiken. Deze tegels leg je binnen een handomdraai op jouw vloer en je verwijdert ze ook gemakkelijk. Indien je nog zoekt naar grijze tapijttegels, dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk verschillende tapijttegels in het grijs aan. Zo vind je bij ons onder meer zilvergrijze, muisgrijze, donkergrijze en antracietkleurige tapijttegels. Kortom: er zit vast en zeker ook een geschikte grijze tapijttegel voor jou tussen.

Verschillende soorten tapijttegels grijs

We gaven hierboven al aan dat wij verschillende soorten tapijttegels grijs aanbieden. Zo zijn de tegels bij ons verkrijgbaar in diverse grijstinten. Het verschil zit hem echter niet alleen in de kleur. Wij bieden namelijk ook allerlei soorten grijze tapijttegels aan. Zo kom je in ons assortiment onder meer hoogpolige tegels tegen, maar ook tapijttegels lussentapijt, velours tapijttegels, naaldvilt tapijttegels en schoonloop tapijttegels. Deze tegels zijn allemaal verkrijgbaar in het grijs. Voor iedere denkbare situatie vind je bij Stile Floors dus wel een geschikte grijze tapijttegel. Liever een tapijttegel in een andere kleur? Kijk dan gerust eens verder. In ons assortiment tref je namelijk ook tapijttegels in allerlei andere kleuren aan.

Zelf tapijttegels leggen of laten doen?

Onze tapijttegels grijs hebben een afmeting van 50 x 50 centimeter. Het gaat om grote tegels, waardoor je jouw vloer er binnen de kortste keren mee bedekt hebt. Grijze tapijttegels leggen is dan ook geen lastige opgave. Loop je vast bij het leggen van de tegels? Dan biedt onze leginstructie vast en zeker uitkomst. Hierin staat precies beschreven hoe je grijze tapijttegels legt. Kom je er alsnog niet uit? Of wil je de tegels liever door een professional laten leggen? Kies dan voor de optie ‘legservice’ bij het bestellen van tapijttegels in het grijs. Wij sturen in dat geval een specialist bij jou langs om de grijze tapijttegels te leggen.

Welke tapijttegel grijs kies je?

Stile Floors biedt verschillende soorten tegels van tapijt aan. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse grijstinten, maar ook de structuur van het tapijt is vaak anders. Dit maakt het kiezen er niet makkelijker op. Vind je het ook lastig om een keuze te maken? Wij bieden jou graag de helpende hand. Zo kun je contact opnemen met onze klantenservice voor advies over onze tapijttegels grijs. Het is echter ook mogelijk om een gratis kleurstaal aan te vragen. Hierdoor kun je kijken of het materiaal en de kleur jou bevalt. Zodoende weet je zeker dat je voor de juiste grijze tapijttegel kiest. Benieuwd hoeveel de tegels jou gaan kosten? Vraag dan een gratis offerte op maat aan voor grijze tapijttegels. Bij ons kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1670 reviews.