Grijze PVC vloer

Onze PVC vloeren zijn amper van echt hout te onderscheiden. De vloeren zien er levendig uit en kennen een natuurlijke kleur. Naast het type vloer kijk je vanzelfsprekend ook naar de uitstraling van de vloer en de kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een PVC vloer in het grijs? Vergrijsd eiken wordt de laatste jaren steeds populairder.

Met de kleur grijs kun je verschillende sferen in jouw interieur creëren. Combineer een vergrijsde PVC houtlook vloer in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. Of ga voor een meer neutrale stijl, waarbij je een grijze PVC vloer combineert met wit, taupe, hout en andere grijstinten. Een grijze PVC vloer kun je vrijwel met alle kleuren combineren. Geel, bruin, zwart, wit, rood, groen en noem zo maar op: er bestaat geen enkele kleur die met grijs PVC vloekt.

Een grijze PVC vloer

Grijs is één van de meest veelzijdige kleuren. Een grijze PVC vloer kun je heel mooi met andere kleuren en materialen combineren. Een grijze PVC vloer hoeft niet per se saai te zijn. Welke sfeer je wilt, hangt onder andere af van de gebruikte tint grijs. Een lichte tint grijs kan natuurlijk voor een hele andere sfeer zorgen dan een donkere tint grijs. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om verschillende tinten grijs te combineren.

Bij Stile Floors verzamelen we enkel vloeren die gangbaar zijn: een overzichtelijk aanbod wat enerzijds gebaseerd is op de tijdloze grijze kleurstellingen en anderzijds bestaat uit nuances die de trend van nu vertalen. Het één sluit het ander niet uit. Juist niet, een grijze PVC vloer is tijdloos en toch bij de tijd. Dankzij een goede samenwerking tussen enerzijds de verkopers vanuit de markt en anderzijds onze leveranciers via de inkoop komen we tot een mooie selectie van de juiste grijstinten.

Een grijze PVC vloer combineren

In huis wil je graag een sfeer creëren die wordt geassocieerd met warmte en gezelligheid. Met een grijze PVC vloer kun je dit heel goed bereiken door deze te combineren met andere kleuren en materialen. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een vergrijsde, houtlook vloer.

Voor de wintermaanden gaan grijze PVC vloeren en gezellige meubels en accessoires hand in hand. Met leuke decoratie accessoires zoals schapenvachten, gebreide kussens of wollen vloerkleden creëer je jouw eigen interieur met een grijze PVC vloer inclusief sfeer en warmte.

Wat wij ook steeds vaker in badkamers, de keuken en het toilet zien is een PVC vloer als vloeroplossing. Stile Floors kent een prachtige collectie met betonlook vloeren. Check hier onze betonlook PVC vloeren! Wist je dat grijze PVC-vloertegels heel makkelijk schoon te maken zijn, een waterbestendig karakter hebben en dus geen onderhoud vergen? Ideaal!

Grijze PVC vloeren voor ieder interieur

Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze uit dit ruime aanbod erg lastig kan zijn. Het kopen van een nieuwe vloer is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Welk type vloer je ook wenst, bij Stile Floors vind je veel variatie op het gebied van dessins en kleuren. Naast het aanbieden van hoge kwaliteitsvloeren voor een vriendenprijs, bieden wij ook nog eens kwaliteit in de vorm van vrijblijvend advies!

Wil jij ook een stijlvolle vloer oplossing? Bel gerust eens met onze klantenservice! Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website.

Gratis stalen Gratis advies

Gratis kleurstalen

    Gegevens:

    Adres:

    Opmerkingen:

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 116 reviews.