Home Onze service

Onze service

Wij verkopen PVC vloeren van diverse merken en zorgen dat het perfect gelegd wordt door vakmensen. Zonder zorgen en dat alles tegen een zeer scherpe totaalprijs per m2. En dat geldt voor onze uitgebreide collectie PVC stroken, tegels en PVC visgraat.

Onze brede PVC collectie heeft voor elk huis, kamer, project, kantoor of trap een schitterende PVC vloer. Bekijk onderstaand onze mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te komen tot uw ideale PVC vloer. Tot snel!

ADVIES AAN HUIS

Twijfel je over de keuze en wil je graag gratis en geheel vrijblijvend deskundig advies bij jou thuis ontvangen?
Eén van onze specialisten maakt een afspraak om al je vragen te kunnen beantwoorden. Bij het maken van de afspraak zullen wij alvast een aantal vragen aan je stellen, zodat we goed voorbereid langskomen.

Deze service is geheel gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor vloeren en geven graag advies aan huis!

EEN OFFERTE OP MAAT AANVRAGEN

We kunnen ons goed voorstellen dat het voor jou nog niet helemaal duidelijk is voor welke prijs wij de vloer aan jou kunnen leveren en/of stofferen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Dit kan via het aanklikken van de vloer van jouw keuze en dan kan je een offerte aanvragen. We reageren binnen 48 uur met een concreet aanbod en/of met aanvullende vragen over jouw situatie.

VLOEREN KLEURSTALENSERVICE

Wil jij thuis kijken of het materiaal en de kleur van de vloer die jou aanspreekt overeenkomt met je verwachting? Bij ons kan het! Met onze kleurstalen krijg je een beter beeld van de verschillende soorten vloeren en krijg je een beeld van de verschillende kleuren voor je nieuwe vloer. Twijfel je alsnog? Neem contact op met onze klantenservice! Zij voorzien je graag van passend advies of maak een afspraak via onze vrijblijvende en unieke thuisservice

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.