Wandpanelen keuken

Wandpanelen in de keuken zorgen voor extra sfeer in een ruimte. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek. Wandpanelen voor de keuken zijn in verschillende kleuren te koop. Denk bijvoorbeeld aan mooi licht eiken of een prachtige donkere walnootkleur. Deze houten latten zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen in een handomdraai voor een andere uitstraling. Wil je meer weten over de mogelijkheden van wandpanelen in de keuken? We vertellen je er graag meer over!

Wat zijn wandpanelen voor de keuken?

Wandpanelen voor de keuken zijn houten latten met een ondergrond van vilt die je eenvoudig op een muur of andere vlakke ondergrond kunt plakken. Keuken wandpanelen zijn zowel verticaal als horizontaal te bevestigen. Bevestig de wandpanelen vooral zoals jij dat wilt. Bekleed er bijvoorbeeld een hele muur mee of maak er een strakke lambrisering van. Je hebt niet alleen keuze uit het formaat, maar je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. Hierdoor kun je jouw keuken helemaal naar jouw wensen en smaak stylen.

Wandpanelen voor de keuken zijn overigens niet alleen mooi om te zien, ze bieden diverse andere voordelen. Wanneer je de wandpanelen in je keuken verwerkt, zullen ze de geluiden absorberen. Op deze manier verbeteren ze de akoestiek van de ruimte. Zo kun jij ongestoord genieten van een lekker muziekje tijdens het koken of afwassen. Ook niet geheel onbelangrijk: wandpanelen voor de keuken hebben daarnaast ook een isolerende werking. Zo blijft het in de winter beter warm in de keuken en zorgt het er in de zomer juist voor meer verkoeling.

Een sfeervolle keuken met wandpanelen

Met wandpanelen in de keuken creëer je een sfeervolle en warme uitstraling. Omdat je bij Stile Floors keuze hebt uit verschillende houtkleuren, vind je gegarandeerd keuken wandpanelen die jouw keuken net dat beetje extra geven. Ben je benieuwd hoe je de wandpanelen in jouw keuken kunt toepassen? Hieronder geven we je graag enkele voorbeelden ter inspiratie. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en kun je de panelen plaatsen zoals jij dat wilt.

Als lambrisering

Wandpanelen voor de keuken kunnen heel goed als lambrisering worden gebruikt. Bij lambrisering wordt alleen het onderste gedeelte van een muur voorzien van wandbetimmering. Houten latten zoals wandpanelen lenen zich hier uitstekend voor. Trek je de betimmering liever door tot aan het plafond? Ook dat is mogelijk!

Rondom het keukenblok

Een andere populaire trend zijn wandpanelen rondom het keukenblok. Zeker wanneer je een wit keukenblok hebt, kan dit erg mooi zijn. Zo springt het keukenblok er écht uit en valt het niet weg tegen bijvoorbeeld een witte achtermuur. Je kunt de wandpanelen voor de keuken bovendien gebruiken voor het afwerken van de zijkant van het keukenblok.

Als afwerking van de bar

Heb je een kookeiland met bar in je keuken? Plak dan eens pvc wandpanelen voor de keuken onder het bargedeelte. Dit breekt het geheel wat op en zorgt voor een moderne uitstraling. Maak de afwerking van je keuken compleet door dezelfde soort wandpanelen elders in je keuken terug te laten komen.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wandpanelen voor de keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook een sample kit bestellen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 038 – 200 1511. Ook beantwoorden we je vragen graag via de mail of de chat op onze website. Ons mailadres is [email protected]. We helpen je graag!

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1565 reviews.