Home PVC vloeren VT Wonen PVC Hongaarse punt VT wonen Naturel eiken

Hongaarse punt VT wonen Naturel eiken

Afgestemd op de laatste woontrends bestaat de VT wonen PVC collectie uit bijzondere decors en patronen in uiteenlopende kleuren. De Hongaarse punt hebben wij ook. Bij Stile Floors vindt je voor iedere persoonlijke smaak de juiste vloer. Het realistische patroon, de structuur en de matte uitstraling geven de vloeren tot in detail het uiterlijk van echt hout. Zo brengen de bijzondere patronen je interieur echt tot leven. De VT wonen PVC vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ideaal voor bijvoorbeeld drukke huishoudens. De PVC stroken zijn namelijk oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Als bijkomend voordeel is de gehele collectie geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

Optimale inzet van vloerverwarming & geluiddemping

Een moderne, sterke en duurzame Hongaarse punt PVC plak vloer waar je jaren plezier van kunt hebben schaf je aan wanneer je de VT wonen vloer kiest! Bestand tegen water, krassen & vlekken en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming.

Een juist gelegde pvc vloer levert een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming omdat dit materiaal de warmte goed geleid.

Wist je trouwens dat een pvc vloer prima gelegd kan worden in een appartement, zonder dat dit hinderlijke contactgeluiden voor jouw buren veroorzaakt? Net als jijzelf, willen je buren tot rust komen en ontspannen in hun huis. Een vloer die van je ruimte een klankkast maakt is niet hetgeen je zoekt! PVC vloeren dempen het contactgeluid!

Gratis kleurstalen en interieuradvies via Stile Floors

Twijfel je of de Hongaarse punt wel iets is voor jouw interieur? Wil je net iets anders dan de populaire visgraat vloer?! Vraag gerust een kleurstaal aan en laat je overtuigen. Of laat je adviseren aan huis door één van onze interieurstylisten. Ze geven graag een passend advies voor jouw interieur en op basis van grote kleurstalen kan jij zelf een beter beeld vormen.

Het leggen van de Hongaarse punt vloer

Ben je ook van plan om een PVC vloer in het Hongaarse punt dessin te kopen? Het leggen hiervan vereist precisie en dat is een eigenschap die bij de vakmannen van Stile Floors in het DNA zit. Stile Floors beschikt over een professionele legservice, waarbij we naast het leggen van de Hongaarse punt vloer ook nog eens plinten monteren.

Klantenservice

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar: kijk bij onze klantenservice op welke manier je ons het makkelijkst kunt bereiken.

Dessin vloertype Hongaarse punt
Soort plank Standaard plank
Montagewijze Plak PVC vloeren leggen
Inhoud pak 1,00 m2
Plankdikte (mm) 2,5
Formaat in cm (br * l) 11,7 * 53,8
Materialen PVC
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Garantie 15 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs per m2 € 44,95

De Hongaarse Punt is tegenwoordig erg populair. De vloer is natuurgetrouw en daarom niet van echt hout te onderscheiden. De pvc-stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag en ook nog eens makkelijk in onderhoud.

44,95

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt