Je aanvraag wordt verwerkt

Hartelijk dank voor jouw aanvraag, deze is goed door ons ontvangen en wordt verwerkt door ons team van de klantenservice. Zij nemen uiterlijk twee werkdagen na deze aanvraag contact met jou op om een concrete afspraak te plannen.

Een tevreden klant die geniet van het huis: dat is waar wij graag bij helpen. Wij komen dagelijks vrijblijvend bij de mensen thuis om ze te voorzien van een helder advies, ook bij de meest technische vragen. Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor vloeren en geven daarom graag advies aan huis!

De mogelijkheden bij Stile Floors

Wij van Stile Floors vinden het belangrijk om jou te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer en/of traprenovatie. Wij bieden daarom een dienstverlening die zich vooral richt op het voor elkaar krijgen van deze perfecte oplossing. Stap voor stap! Vanaf de oriëntatie tot aan realisatie denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen en verwachting. Ook kunnen wij jouw vloerverwarming organiseren, en zelfs je oude vloer laten verwijderen. Wij komen kosteloos op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen.

Bekijk alle mogelijkheden bij Stile Floors

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1670 reviews.