Je aanvraag wordt verwerkt

Hartelijk dank voor je aanvraag, deze is goed door ons ontvangen en wordt nu verwerkt door ons team van de klantenservice.

We nemen snel contact met je op om jouw project te bespreken. Een kantoor, winkel of ander interessant project – vertrouw op Stile Floors in iedere stap. Samen zorgen we ervoor dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt.

Heb je in de tussentijd nog vragen aan ons? Bel ons dan vooral op, dan hebben we het er graag over. Je kan ons bereiken via onze klantenservice

De mogelijkheden bij Stile Floors

Wij van Stile Floors vinden het belangrijk om jou te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer en/of traprenovatie. Wij bieden daarom een dienstverlening die zich vooral richt op het voor elkaar krijgen van deze perfecte oplossing. Stap voor stap! Vanaf de oriëntatie tot aan realisatie denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen en verwachting. Ook kunnen wij jouw vloerverwarming organiseren, en zelfs je oude vloer laten verwijderen. Wij komen kosteloos op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.