Home Tapijttegels Zwarte tapijttegels

Ben je op zoek naar een donkere vloerbedekker? Kies dan voor tapijttegels zwart. Vuil en vocht is op deze tegels niet snel zichtbaar en bovendien leg je de vloer binnen een handomdraai. De afmetingen van tapijttegels zwart van Stile Floors zijn namelijk 50 x 50 centimeter. Hierdoor kost het je slechts een fractie van jouw tijd om deze tegels aan te brengen op de vloer. Bang dat je weinig keuze hebt? Dat is niet nodig. In ons assortiment tref je namelijk verschillende zwarte tapijttegels aan. Hierdoor is er bij ons voor iedere ruimte wel een geschikte tapijttegel zwart te vinden.

Ons assortiment tapijttegels zwart

Binnen ons assortiment tapijttegels komt je verschillende soorten zwarte tegels tegen. Je kunt kiezen uit een geheel zwarte tegel, maar bijvoorbeeld ook uit antraciet. Daarnaast zijn er tegels met kleurencombinaties waarin zwart verwerkt is, zoals grijs-blauw-zwart, zwart-grijs-rood, zwartwit en zwartbruin. Naast het verschil in kleur zit er ook verschil in het soort tapijttegel. Wij bieden de volgende soorten tapijttegels zwart aan:

Hulp bij het kiezen van de beste zwarte tapijttegel

Aangezien er bij ons behoorlijk wat te kiezen is op het gebied van zwarte tapijttegels, is het lastig om de knoop door te hakken. Weet je ook niet wat je moet? Doe dan een beroep op Stile Floors. Wij helpen jou namelijk maar wat graag bij het kiezen van de beste zwarte tapijttegels. Allereerst kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan jou graag te woord en beantwoorden alle vragen die je hebt over tapijttegels zwart.

Wil je meerdere zwarte tapijttegels met elkaar vergelijken voordat je een keuze maakt? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij bieden jou namelijk een gratis kleurstaal aan. Deze sturen wij naar jou op, zodat je ervaart hoe de kleur er in het echt uitziet en of het materiaal iets voor jou is. Je kunt kleurstalen van meerdere tapijttegels in het zwart aanvragen, zodat je ze onderling goed met elkaar kunt vergelijken. Zodoende slaag je er ongetwijfeld in een weloverwogen keuze te maken.

Kosten van tapijttegels zwart

Uiteraard speelt de prijs ook mee bij het kiezen van tapijttegels in het zwart. Daarom ben je vast en zeker benieuwd wat de tapijttegels van Stile Floors kosten. Dit hangt af van de tegels die je kiest. Iedere soort tegel heeft namelijk een andere prijs. Dit komt niet door de kleur, maar door de structuur van de tegel en het materiaal dat gebruikt is. Wij werken standaard met een prijs per m2. Weet je welke tegel je wilt en hoe groot de ruimte is waar de tapijttegel komt te liggen? Dan kun je de prijs berekenen. Je kunt bij ons echter ook een offerte op maat aanvragen voor tapijttegels in het zwart.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.