Home Tapijttegels Tapijttegels woonkamer

Tapijttegels woonkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer? Dan kun je overwegen om tapijttegels in de woonkamer te leggen. Er zijn echter genoeg mensen die niet direct aan deze vloerbedekker denken. Vaak wordt er eerst gekeken naar een PVC vloer of laminaat. Wij raden jou aan om ook zeker te kijken naar dit type vloer. Bij Stile Floors ben je aan het juiste adres wanneer je de vloer in jouw woonkamer wilt voorzien van deze tegels. Om het jou allemaal wat makkelijker te maken, vertellen wij je hieronder alles over dit product

De voordelen

Voordat je voor deze tegels in de woonkamer kiest, ben je ongetwijfeld benieuwd naar de voordelen van deze vloerbedekker. Het grootste voordeel van deze vloertegel is dat je hem makkelijk kunt leggen en verwijderen. De tegels worden namelijk los op de ondergrond gelegd. Gebruik van lijm of ander bevestigingsmateriaal is hierdoor niet nodig.

Een tweede voordeel van tegels van tapijt in de woonkamer is dat ze het geluid dempen. Is jouw woonkamer vrij groot of heeft de ruimte een hoog plafond? Dan is er mogelijk een galm hoorbaar. Wanneer je kiest voor deze tegels in de woonkamer verhelp je dit probleem binnen een handomdraai. Tot slot hebben deze tegels ook nog een isolerende werking. Met deze tegels op de vloer blijft het dus langer warm in jouw woonkamer.

Van effen tot houtlook

Op het gebied van tapijt in de woonkamer is er tegenwoordig van alles mogelijk. Wanneer je de vloer in jouw woonkamer in één kleur wilt, kies je voor effen tegels. Bij ons vind je onder meer beige, grijze, witte, zwarte, blauwe en bruine tegels van tapijt. Ook voor de wat meer kleurrijke modellen ben je bij ons echter aan het juiste adres. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld tapijttegels met hoge pool in ons assortiment. Wij bieden namelijk ook groene, paarse, rode en terra tegels aan. Daarnaast bevat ons assortiment verschillende gestreepte tegels.

Er zijn tegenwoordig veel mensen die voor een houten vloer kiezen. Dit komt voornamelijk vanwege de uitstraling van zo’n vloer. Wist je dat je dit met tapijt tegels ook kunt realiseren? Stile Floors biedt namelijk houtlook tegels woonkamer aan. Deze tegels lijken op een houten vloer, maar het is toch echt tapijt.

Wat kosten tapijttegels woonkamer?

Wanneer je overweegt woonkamer de te leggen, ben je ongetwijfeld benieuwd naar de kosten hiervan. Dit is op voorhand lastig te zeggen. De prijs van onze tegels is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst speelt het vloeroppervlak van jouw woonkamer mee. Heeft de ruimte een groot oppervlak? Dan moet je meer tegels in de woonkamer leggen dan in een kleine ruimte. Ook het soort tapijttegel dat je kiest speelt mee. Ons tapijt hebben namelijk verschillende prijzen. Benieuwd wat jij kwijt bent aan deze vloerbedekker? Vraag een offerte op maat aan. Op deze manier weet je snel wat het jou gaan kosten.

Advies nodig?

Wil je advies voordat je een keuze maakt voor tapijttegels woonkamer? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen jou graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van deze vloerbedekker.

Je kunt bij ons ook een gratis kleurstaal aanvragen, zodat je zelf ervaart of de tegels geschikt zijn voor jouw woonkamer. Kom je er nog niet uit? Dan komt onze adviseur graag vrijblijvend bij jou langs om jou van passend advies te voorzien.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.