plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Tapijttegels woonkamer

Home Tapijttegels Tapijttegels woonkamer

vloer visgraat vloerbedekking
XL plank houtlook vloerbedekkingXL plank houtlook vloerbedekking
tapijttegels velour betonlook taupepvc-vloer tapijttegel modulair
tapijttegels velour betonlook muis grijstapijttegel vloerkleed woonkamer
Ontdek
pvc visgraat vloer plak pvctapijttegels velour vintage taupe
tapijttegel karpet vloertapijttegels velour vintage natuur bruin
Velours tapijttegel Kos bruin
29,95 24,70 per m²
tapijttegel karpet vloertapijttegels velour vintage rumba oranje
Velours tapijttegel Kos terra
29,95 24,70 per m²
tapijttegels velour vintage zilver grijstapijttegel vloerkleed karpet
Velours tapijttegel Kos grijs
29,95 24,70 per m²
tapijttegels velour vintage muis grijstapijttegels woonkamer vloerkleed
tapijttegels velour vintage donker blauw
tapijttegels velour vintage azuur blauw
Velours tapijttegel Kos groen
29,95 24,70 per m²
tapijttegels velour vintage bos groentapijttegel karpet vloer
Velours tapijttegel Kos bosgroen
29,95 24,70 per m²

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer? Dan kun je overwegen om tapijtplanken of tegels in de woonkamer te leggen. Er zijn echter genoeg mensen die niet direct aan deze vloerbedekker denken. Vaak wordt er eerst gekeken naar een PVC vloer of laminaat. Wij raden jou aan om ook zeker te kijken naar tapijttegels in de woonkamer. Bij Stile Floors ben je aan het juiste adres wanneer je de vloer in jouw woonkamer wilt voorzien van deze tegels. Om het jou allemaal wat makkelijker te maken, vertellen wij je hieronder alles over tapijttegels in de woonkamer.

Voordelen van tapijttegels in de woonkamer

Voordat je voor tapijttegels in de woonkamer kiest, ben je ongetwijfeld benieuwd naar de voordelen van deze vloerbedekker. Het grootste voordeel van deze vloertegel is dat je hem makkelijk kunt leggen en verwijderen. De tegels worden namelijk los op de ondergrond gelegd. Gebruik van lijm of ander bevestigingsmateriaal is hierdoor niet nodig.

Een tweede voordeel van tapijttegels in de woonkamer is dat ze het geluid dempen. Is jouw woonkamer vrij groot of heeft de ruimte een hoog plafond? Dan is er mogelijk een galm hoorbaar. Wanneer je kiest voor tapijttegels in de woonkamer verhelp je dit probleem binnen een handomdraai. Tot slot hebben woonkamer tapijttegels ook nog een isolerende werking. Met deze tegels op de vloer blijft het dus langer warm in jouw woonkamer.

Van effen tot houtlook

Op het gebied van tapijttegels in de woonkamer is er tegenwoordig van alles mogelijk. Wanneer je de vloer in jouw woonkamer in één kleur wilt, kies je voor effen tapijttegels. Bij ons vind je onder meer beige, grijze, witte, zwarte, blauwe en bruine tapijttegels. Ook voor de wat meer kleurrijke tapijttegels ben je bij ons echter aan het juiste adres. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld tapijttegels met hoge pool in ons assortiment. Wij bieden namelijk ook groene, paarse, rode en terra tapijttegels aan. Daarnaast bevat ons assortiment verschillende gestreepte tapijttegels.

Er zijn tegenwoordig veel mensen die voor een houten vloer kiezen. Dit komt voornamelijk vanwege de uitstraling van zo’n vloer. Wist je dat je dit met tapijttegels ook kunt realiseren? Stile Floors biedt namelijk houtlook tapijttegels in de woonkamer aan. Deze tegels lijken op een houten vloer, maar het is toch echt tapijt.

Wat kosten tapijttegels in de woonkamer?

Wanneer je overweegt woonkamer tapijttegels te leggen, ben je ongetwijfeld benieuwd naar de kosten hiervan. Dit is op voorhand lastig te zeggen. De prijs van onze tapijttegels is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst speelt het vloeroppervlak van jouw woonkamer mee. Heeft de ruimte een groot oppervlak? Dan moet je meer tapijttegels in de woonkamer leggen dan in een kleine ruimte. Ook het soort tapijttegel dat je kiest speelt mee. Onze tapijttegels hebben namelijk verschillende prijzen. Benieuwd wat jij kwijt bent aan deze vloerbedekker? Vraag een offerte op maat aan. Op deze manier weet je snel wat tapijttegels in de woonkamer jou gaan kosten.

Advies over tapijttegels

Wil je advies voordat je een keuze maakt voor tapijttegels in de woonkamer? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen jou graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van deze vloerbedekker.

Je kunt bij ons ook een gratis kleurstaal aanvragen, zodat je zelf ervaart of tapijttegels geschikt zijn voor jouw woonkamer. Kom je er nog niet uit? Dan komt onze adviseur graag vrijblijvend bij jou langs om jou van passend advies te voorzien.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 272 reviews.