Home Tapijttegels Tapijttegels entree

Tapijttegels entree

BTW, weg ermee
hoogpolige tapijttegel
Hoogpolige tapijttegel Savona crème
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
tapijttegels hoogpolig muisgrijs
Hoogpolige tapijttegel Genua muisgrijs
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
tapijttegels hoogpolig grijs
Hoogpolige tapijttegel Rapallo grijs
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
tapijttegels hoogpolig blauw
Hoogpolige tapijttegel Genua blauw
€ 23.95€28.95 per m²
tapijttegels naadvilt grijs
tapijttegels naadvilt rood
BTW, weg ermee
tapijttegels naadvilt rood
Naaldvilt tapijttegel Ravenna rood
€ 12.50€14.95 per m²

De entree van een woning wordt door veel mensen ook wel de hal genoemd. In een groot deel van de woningen in ons land komen bezoekers via een hal de woning binnen. Zij krijgen hier een eerste indruk van jouw woning. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van jouw hal. Met tapijttegels in de entree maak je ongetwijfeld indruk. Deze tegels geven namelijk een stijlvolle uitstraling aan een entree. Lijkt het jou wel wat om jouw entree van tapijttegels te voorzien? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk verschillende tapijttegels voor in de entree aan.

Voorkom een vieze vloer met tapijttegels in de entree

Met behulp van tapijttegels in de entree geef jij direct een goede indruk van jezelf. Tapijttegels kun je namelijk in allerlei verschillende kleuren en patronen krijgen. Deze tegels zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens bijzonder nuttig. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor schoonloop tapijttegels in de hal. Deze tegels nemen vuil en vocht op, waardoor het in de rest van jouw woning minder vies wordt. Met schoonloop tapijttegels in de entree blijf je dus niet constant aan het schoonmaken wanneer gasten in- en uitlopen.

Welke tapijttegels leg je in de hal?

Stile Floors biedt allerlei verschillende soorten tapijttegels aan, bijvoorbeeld hoogpolig. Een groot deel van deze tegels misstaat niet in de entree van een woning of bedrijfspand. Door het grote aanbod vind jij het mogelijk lastig om te kiezen. Daar hebben wij wat op bedacht. Je kunt bij ons namelijk een gratis kleurstaal aanvragen. Op deze manier zie je in werkelijkheid hoe de kleur van tapijttegels in de entree uitvalt. Ook ervaar je zo direct of je het materiaal wel prettig vindt. Twijfel je tussen meerdere kleuren? Vraag dan gewoon van iedere kleur een gratis kleurstaal bij ons aan. Met onze kleurstalen slaag jij er vast en zeker in een weloverwogen keuze te maken voor de mooiste hal tapijttegels.

Wat kosten tapijttegels in de entree?

In de entree van een woning breng je nauwelijks tijd door. Hierdoor wil je waarschijnlijk ook niet te veel geld uitgeven aan een vloer in deze ruimte. In dat geval zijn tapijttegels in de entree een uitstekende keuze. Wij bieden tapijttegels in verschillende prijsklassen aan, waardoor er voor iedere hal wel een geschikte tegel te vinden is.

Benieuwd wat het jou in totaal gaat kosten wanneer jij de gehele entree voorziet van tapijttegels? Laat dan een offerte op maat maken door Stile Floors. Je geeft ons het vloeroppervlak van jouw entree door en maakt een keuze voor het soort tapijttegel. Ook kun je aangeven of je al dan niet gebruik wilt maken van onze legservice. Wij maken vervolgens een offerte en sturen deze zo snel mogelijk naar jou toe. Hierdoor weet je direct wat tapijttegels in de entree jou gaan kosten.

Maak een gratis adviesafspraak

Twijfel je tussen meerdere soorten tapijttegels voor in de entree? Onze adviseurs komen graag bij jou thuis langs om je van het juiste advies te voorzien. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wil je een afspraak maken voor vrijblijvend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. In dat geval staat er binnen de kortste keren een adviseur bij jou op de stoep om je te helpen de beste tapijttegels in de entree te vinden.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1304 reviews.