Home Tapijttegels Bruine tapijttegels

Bruine tapijttegels

Zoek je een vloerbedekker die het geluid in een ruimte dempt? Kies dan voor onze tapijt tegels in het bruin. Deze tegels zijn met name ideaal voor grote ruimtes. Hier is namelijk vaak sprake van een galm. Wanneer je bruine tapijttegels op de vloer legt, is dit probleem in één keer verholpen. Dit is overigens niet het enige voordeel van bruine tapijttegels. Ze zijn namelijk ook ontzettend makkelijk te leggen en je haalt ze binnen een handomdraai weer weg. Lijkt het jou wel wat om een vloer te bedekken met tapijttegels bruin? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk verschillende soorten bruine tapijttegels tegen.

Waar leg je tapijttegels bruin neer?

Naast de vele voordelen van deze vloerbedekker, zijn bruine tapijttegels ook in talloze situaties te gebruiken. Zo liggen deze tegels bijvoorbeeld vaak op de vloer van een kantoor. Dit is vaak een grote ruimte, waardoor het er behoorlijk kan galmen. Met behulp van tapijttegels in het bruin verdwijnt deze galm.

Bruine tapijttegels zijn niet alleen uitstekend op kantoor te gebruiken, maar ook in huis. Zo kiezen sommige mensen ervoor om bijvoorbeeld de vloer van hun garage te bedekken met deze tegels. Met bruine tapijttegels krijgt jouw garagevloer een compleet andere uitstraling. Daarbij komt dat het ook nog eens een stuk prettiger loopt. Naast kantoren en huizen worden tapijttegels in het bruin ook geregeld gebruikt als vloerbedekker in een evenementenhal of op een beursvloer.

Ruim assortiment tapijttegels bruin

Wie denkt dat wij slechts één soort bruine tapijttegel aanbieden, heeft het mis. In ons assortiment tref je tapijttegels in verschillende bruintinten aan. Je kunt kiezen voor een bruine tegel, maar ook voor de kleuren taupe, beige, donkerbruin en lichtbruin. Daarnaast zijn er diverse tapijttegels waarin bruin gecombineerd wordt met een andere kleur, zoals grijs of zwart.

Wanneer je onze tapijttegels in het bruin bekijkt, zie je ook dat wij diverse houtlook tapijtplanken aanbieden. Dit zijn tegel die voorzien zijn van een houtstructuur. Hierdoor lijkt het net alsof er een houten vloer ligt. Naast deze planken met een houtlook tref je ook verschillende andere soorten tegels aan in ons assortiment. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook hoogpolige tapijttegels, velours tapijttegels, lussentapijt tapijttegels, naaldvilt tapijttegels en schoonloop tapijttegels aan.

Bruine tapijttegels kosten

Benieuwd naar de kosten van onze bruine tapijttegels? Deze kun je zelf uitrekenen. Wij werken namelijk met een prijs per m2. Indien je het vloeroppervlak weet en bruine tapijttegels gekozen hebt, kun je uitrekenen wat de totaalprijs is. Wil je hier zelf geen tijd en moeite insteken? Laat dit dan over aan Stile Floors. Wij stellen namelijk graag een offerte op maat voor jou samen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, waardoor je nergens aan vastzit. Op basis van deze offerte kun je vervolgens zelf kiezen of je tapijttegels in het bruin van Stile Floors aanschaft of niet.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.