Home Tapijttegels Blauwe tapijttegels

Tegels van tapijt zijn ideaal om een ruimte snel te voorzien van een vloer. Daarnaast verwijder je deze tegels makkelijk wanneer je ze zat bent of ze niet meer nodig zijn. Zoek je naar tapijttegels in een bepaalde kleur? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres. Wij bieden onder meer tapijttegels in het blauw aan met hoogpolige afwerking. Deze tegels hebben stuk voor stuk afmetingen van 50 x 50 centimeter. Hierdoor leg je deze tegels in een handomdraai. Het is echter niet zo dat wij slechts één soort blauwe tapijttegels aanbieden. Nee, in ons assortiment tref je verschillende soorten tegels aan. Hieronder lees je alles over onze tapijttegels blauw.

Welke kleur blauw kies jij?

Een kijkje in ons assortiment blauwe tapijttegels leert je snel genoeg dat onze tegels in meerdere kleuren blauw verkrijgbaar zijn. Zo bieden wij onder meer tapijttegels in Caribisch blauw, azuurblauw, zwartblauw, donkerblauw en grijs-blauw-zwart aan. Dit diverse kleurenaanbod maakt het kiezen er niet makkelijker op. Twijfel je nog tussen verschillende kleuren blauw? Vraag dan een gratis kleurstaal aan bij Stile Floors. Dit is voor al onze tapijttegels blauw mogelijk. Door een kleurstaal aan te vragen, kun je de tegels in alle rust vergelijken. Bovendien zie je zo direct hoe de kleur in het echt is en ervaar je of je het materiaal prettig vindt. Met behulp van onze kleurstaal ben je dus in staat de beste blauwe tapijttegels te kiezen.

Waarom voor blauwe tapijttegels kiezen?

Voor wat betreft vloeren heb je tegenwoordig talloze mogelijkheden. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je juist voor tapijttegels blauw moet kiezen. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst zorgen deze tegels voor een betere akoestiek in een ruimte, zowel thuis als op kantoor. Tapijttegels hebben een dempend vermogen, waardoor de galm uit een ruimte verdwijnt. Je hoort anderen minder goed praten en ook lopen over blauwe tapijttegels maakt minder geluid.

Een tweede reden om voor tapijttegels blauw te kiezen, is omdat deze vloerbedekker makkelijk te leggen is. De leginstructie van Stile Floors maakt het allemaal nog makkelijker. Hierin leggen wij jou namelijk precies uit hoe je de tegels op de vloer legt. Wil je het leggen van de tegels uitbesteden? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij werken namelijk met specialisten die tapijttegels in het blauw vakkundig en snel leggen.

Dit kosten onze blauwe tapijttegels

Zoals je mogelijk al wel is opgevallen, werken wij met een prijs per m2 voor onze blauwe tapijttegels. De prijs verschilt per soort tegel. Dit komt onder meer door het materiaal en de poolhoogte van het tapijt. Het is dan ook niet mogelijk om zonder enige kennis van zaken te zeggen hoeveel jij kwijt bent aan blauwe tapijttegels. Toch kunnen wij jou een nauwkeurige prijsindicatie geven. Hiervoor vraag je een offerte op maat aan. Wij vragen jou een aantal gegevens in te vullen en op basis hiervan ontvang je een prijsopgaaf. Je weet dus direct waar je aan toe bent wanneer je kiest voor tapijttegels in het blauw van Stile Floors.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.