plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Visgraat PVC

Home PVC vloeren Visgraat PVC

licht eiken visgraat
Visgraat warm eiken PVCVisgraat warm eiken PVC
plak pvc visgraat houtlookvisgraat pvc met bies & band
VT wonen visgraat gerookt eiken VT wonen Gerookt eiken visgraat
Visgraat naturel eiken
Visgraat polar eiken
Visgraat sun kissed Visgraat sun kissed
visgraat pvc vloer eikenVisgraat eiken
naturel visgraat vloernaturel eiken vloer
warm eiken PVC visgraatWarm eiken PVC visgraat
pvc vloer visgraat leggenpvc visgraat vloer onderhoudsvriendelijk
PVC vloer plak pvc Visgraat pvc vloer betaalbaar
licht eiken visgraatVisgraat PVC

Een PVC visgraat vloer leggen

Toe aan een nieuwe vloer? Met een visgraat PVC vloer heb je een fantastische basis van het interieur waarop je verder kan bouwen. Stile Floors verstaat als geen ander de kunst om – samen met jou – een multifunctionele vloeroplossing te realiseren waarop jij je echt thuis voelt en eentje die perfect past bij jouw levensstijl. Onze visgraat PVC  inclusief legservice vind je hier.

Een pvc visgraat vloer die waarde toevoegt aan je woning

De van oorsprong klassieke visgraat vloer heeft een ware comeback gemaakt. De PVC visgraat vloer past goed in de hedendaagse woontrends en past in élke kamer van het huis. Wij zijn fan! Na een beetje studie hebben wij ontdekt dat het visgraatpatroon voor vloeren ergens in de 15e eeuw is ontstaan. Aanvankelijk was het een exclusieve vloer voor de rijkere bevolking, wat de huidige status van een visgraat vloer symboliseert. Het verschil tussen toen en nu? De betaalbaarheid van een visgraat PVC vloer.

De natuurlijke invloeden zien we bij onze collectie visgraat pvc graag terug. Geïnspireerd door echt hout, is de collectie van Stile Floors overwogen en zorgvuldig tot stand gekomen. De Stile Floors visgraat vloer collectie biedt niet alleen keuze voor de diversiteit aan woonstijlen, maar creëert ook een meerwaarde voor de manier waarop je erop leeft.

In onze collectie ligt de focus voor wat betreft visgraat dessins op de zogenoemde plak PVC vloeren, omdat de ervaring heeft geleerd dat hiermee onze stoffeerders het best werken. Dat wil niet zeggen dat wij geen klik visgraat PVC vloeren bieden, daarover adviseren wij je graag op maat en dit type vloeren verkopen wij vaak aan de doe-het-zelf klusser.

Wat visgraat PVC onderscheidt van echt hout

Een visgraat vloer van PVC materiaal lijkt haast de nieuwe standaard op het gebied van vloeren.

Regelmatig komt de vraag naar voren of een massief houten vloer niet beter is dan een PVC visgraat. Waarom zou ik, naast de aantrekkelijkere prijs, voor een PVC vloer visgraat kiezen in plaats van voor een echte houten vloer? Hout heeft unieke eigenschappen, welke simpelweg niet zijn na te bootsen máár anderzijds geldt dit ook voor PVC vloeren. Wij vinden het belangrijk dat een vloerkeuze overwogen wordt gemaakt omdat het een lange termijn aankoop is.

Een aantal kenmerken:

  • Een houten vloer is gevoeliger voor water en vocht; PVC vloeren zijn door de samenstelling zelfs geschikt voor badkamers en kelders;
  • Contactgeluiden hoor je iets meer op een houten vloer dan op een PVC vloer. PVC vloeren zijn over het algemeen stiller dan een houten vloer en daardoor geschikt voor bijvoorbeeld bovenverdiepingen en appartementen;
  • Vloerverwarming en PVC vloeren zijn een prima combinatie; traditionele houten vloeren zijn niet geschikt voor vloerverwarming.

Door de ontwikkeling van technieken is men tegenwoordig steeds meer in staat om levensechte houtpatronen te produceren: de PVC vloerencollectie van Stile Floors is indrukwekkend.

Het verschil tussen visgraat PVC en XL visgraat PVC

Naast de praktische kanten van een vloer, is de vloer een wezenlijk onderdeel van ieder interieur. Basis elementen van het interieur bepalen de effecten én hoe geef je een ruimte nou optisch gezien een juist effect?

Binnen de vloerenwereld wordt gesproken over lange, brede en smalle planken: het formaat van de plank is van wezenlijke invloed op de effecten van de gehele ruimte. Onze adviseurs kijken in aanvang niet naar de vloer, maar eerst naar de kamer: voor een grote ruimte is het zo dat brede planken de ruimte breder maken. Smalle planken daarentegen maken een wat minder grote ruimte juist optisch gezien groter.

Het leggen van een visgraat vloer heeft hetzelfde ruimtelijke effect als een diagonale vloer: bij een visgraat vloer liggen de planken om en om in een hoek van 45 graden, waardoor een mooi – chique – patroon ontstaat.

Een pvc vloer inclusief leggenvan Stile Floors

Wij bieden een gratis adviesmodel (dus zonder belemmeringen van minimale bestelbedragen, voorrijkosten en/of andere verborgen kosten) om bij jouw thuis over ‘de vloer’ te komen om te kijken welke vloer het beste past bij jullie woonstijl. Bovendien is het mogelijk om een PVC visgraat vloer inclusief legservice te nemen.

Onze drijfveer qua interieur? Oog voor detail en tot in de perfectie afgewerkt!

Plan een gratis adviesgesprek in

Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie over PVC vloeren of maak een gratis adviesafspraak via de website.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 209 reviews.