Home PVC vloeren PVC vloer met V-groef

PVC vloer met V-groef

Zoek je een mooie PVC vloer met V-groef? Wij hebben de mooiste PVC vloeren met een luxe groef geselecteerd. Een V-groef is bepalend voor het uiterlijk van de vloer. Een groef, ook wel velling genoemd, rondom de plank accentueert de contouren van een PVC vloer. Ontdek op deze pagina alle PVC vloeren met V groef.

 

Lees meer
Nieuw
PVC visgraat vloer Vivian greige eiken
Vivian greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat visgraat PVC beige
Vivian beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat vloer Vivian naturel eiken | Stile Floors PVC Visgraat Vivian naturel eiken
Vivian naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC vloer visgraat
Vivian rustiek eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC rechte plank
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Sophia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken
Sophia bruingrijs eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Sophia zwartgrijs eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC vloer visgraat
Sophia natuurlijk eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Onze keus
PVC visgraat
Julia gerookt eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia warm eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Trend
PVC visgraat
Julia warm bruin eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²

Op foto’s zie je dat de PVC vloeren de looks hebben van een echte houten vloer, maar een vloer met V-groef beoordelen op basis van enkel het uiterlijk is gevaarlijk. Bij Stile Floors hebben we de kwaliteit van een nieuwe vloer hoog in het vaandel! Hieronder leggen we kort wat uit over het zogenaamde v patroon bij een PVC vloer.

PVC vloeren: V-groef of geen V-groef

Er zijn veel variaties in PVC vloeren op de markt, zo is het ene houtlook dessin niet het andere en er zijn verschillen in kleuren, knoesten en ga zo maar door. Bij Stile Floors hebben we bijvoorbeeld PVC visgraateiken PVC vloeren of vloeren met Hongaarse punt.

Naast het dessin en het reliëf van een PVC plank of  PVC vloertegel wordt er vaak gesproken over een V- vormige groef. Een PVC vloer met V-groef is te herkennen door twee planken tegen elkaar aan te leggen, waarbij de V-vorm duidelijk het effect creëert dat je vloer is opgebouwd uit aparte planken. Uiteindelijk is het zo dat de ene vloer een diepere groef kent dan de andere; hierbij geldt dat het een smaakkwestie betreft en jezelf het beste kunt kiezen wat je mooi vindt en wat bij jou interieur past.

pvc vloer met v groef in houtlook

Een PVC vloer met houtlook is heel populair. Hoe meer authentieke elementen er in de PVC vloer zijn verwerkt, hoe sterker de vloer lijkt op een houten vloer. Onder authentieke elementen valt ook de v-groef. Wil je wel een plankeneffect creëren, maar wil je niet een te druk beeld? Kies dan voor een PVC vloer met twee v-groeven. De v-groef bevindt zich dan aan de lange zijden van de planken. De kopse kanten van de PVC vloer hebben een strakke aansluiting. Dit zorgt voor een rustiger vloerbeeld, mét de authentieke elementen van de v-groef.

De zichtbare kant van PVC met pvc vloer met v groef

Al onze PVC vloeren met v groef zijn voorzien van een PUR finish. Deze zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig te onderhouden is en ook langer mee gaat. Onder deze zogenaamde PUR finish zit een andere beschermlaag, transparant van kleur. Deze beschermlaag is wel écht nodig, omdat je anders vaak snel een lelijke kras door het dessin heen ziet. De dikte van deze transparante beschermlaag varieert en dit begrip komen we vaak tegen als zijnde de slijtlaag van de vloer. Op al onze vloeren geven wij minimaal 10 jaar garantie en in principe werken wij enkel met vloeren die een slijtlaag kennen van 0,55 mm of meer.

Inspiratie opdoen voor PVC vloeren

Benieuwd welke PVC V-patroon vloer geschikt is voor jouw woonstijl? Lees het in ons uitgebreide blog over het kiezen van een nieuwe vloer of laat onze adviseur gratis en vrijblijvend met je meedenken bij jou aan tafel tijdens een gratis adviesafspraak aan huis.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1304 reviews.