Home PVC vloeren PVC vloer badkamer

PVC vloer badkamer

Wil jij je (nieuwe) badkamer helemaal afmaken? Dan zet je met een PVC vloer in de badkamer de puntjes op de i. Benieuwd naar alle mogelijkheden met een PVC vloer in de badkamer? Lees dan verder!

Lees meer
Nieuw
PVC visgraat vloer Vivian greige eiken
Vivian greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat visgraat PVC beige
Vivian beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat vloer Vivian naturel eiken | Stile Floors PVC Visgraat Vivian naturel eiken
Vivian naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC vloer visgraat
Vivian rustiek eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC rechte plank
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Sophia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken
Sophia bruingrijs eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Sophia zwartgrijs eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC vloer visgraat
Sophia natuurlijk eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Onze keus
PVC visgraat
Julia gerookt eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia warm eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Trend
PVC visgraat
Julia warm bruin eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²

Waarom een PVC vloer in de badkamer?

In veel badkamers in Nederlands liggen tegels op de vloer. Niet gek, want tegels kunnen tegen water. Daardoor kun je er jarenlang mee vooruit. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker een PVC vloer in de badkamer terug. Een goede keuze! Het product is namelijk sterk én waterbestendig. Hierdoor kun je ze prima gebruiken als vervanger van de traditionele tegels in de badkamer.

De voordelen van PVC badkamer vloer

Een vraag die we regelmatig krijgen is: ‘Kan een PVC vloer in de badkamer?’ Het antwoord hierop is: absoluut! Een PVC vloer in de badkamer heeft namelijk verschillende voordelen. Zo is het product niet alleen waterbestendig, maar laat het de warmte ook makkelijk door. Hierdoor is een PVC vloer in de badkamer ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. De warmte van de vloerverwarming trekt aanzienlijk sneller door dan bij traditionele tegels. Met een PVC vloer in de badkamer gecombineerd met vloerverwarming heb je dus altijd warme voeten.

Daarnaast is een PVC vloer in de badkamer niet glad. Dat komt omdat er altijd een motief aanwezig is in de vloeren. Hierdoor heb je voldoende grip op de vloer, zelfs wanneer de vloer nat is. Of wanneer je natte voeten hebt.

Eigenschappen van PVC

Om je een compleet beeld te geven van het een PVC vloer in de badkamer, hebben we de eigenschappen voor je op een rijtje gezet. Deze vloer is:

  • Licht van gewicht;
  • Makkelijk bewerkbaar;
  • Stootvast;
  • Slijtvast;
  • Waterdicht;
  • Brandvertragend;
  • Flexibel;
  • Duurzaam;
  • Makkelijk om schoon te maken.

Bovenstaande voordelen, gecombineerd met de goede betaalbaarheid, maken het een geliefd product. Je ontvangt er ook nog eens tientallen jaren garantie bij. Uiteraard zijn er ook nadelen waar je rekening mee moet houden. Zo kan de vloer beschadigd raken als je agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. En er kunnen oneffenheden optreden als de vloer niet op een gladde ondergrond wordt gelegd.

De mogelijkheden van een PVC vloer in de badkamer

Stile Floors biedt de PVC vloer in de badkamer in verschillende kleuren en designs aan. In ons assortiment tref je onder andere plak PVC voor de badkamer aan in verschillende patronen. Gaat je voorkeur uit naar PVC kliktegels in de badkamer? Ook dat is mogelijk! Je heb keuze uit kleuren als licht en donker eiken, maar ook wit en zwart. Op het gebied van motieven heb je ook eindeloos veel keuze: visgraat, betonlook of juist een vloer die aansluit bij een industriële badkamer.

Een PVC vloer in de badkamer door Stile Floors

Bij Stile Floors heb je talloze mogelijkheden op het gebied van een PVC vloer in de badkamer. We bieden bijvoorbeeld verschillende patronen aan. Denk aan een PVC Hongaarse punt in de badkamer of juist een vloertegel met betonlook. Hierdoor is er altijd wel een vloer beschikbaar die aansluit bij de uitstraling van jouw badkamer. Jij kiest zelf welk motief de PVC vloer in de badkamer krijgt. Je maakt jouw badkamer dus geheel naar smaak.

Laat een PVC vloer in de badkamer leggen

Komt er een PVC vloer in jouw badkamer te liggen? Dan heb je de keuze om zelf aan de slag te gaan, of om juist de vloer te laten leggen door een specialist. Het is van belang dat de vloer goed gelegd wordt, vooral in vochtige ruimtes.

Het water moet bijvoorbeeld niet tussen de verschillende onderdelen van een PVC vloer in de badkamer door kunnen lopen. Dit kan namelijk lekkage veroorzaken. Ben je op zoek naar een specialist in het leggen van de vloer? Bij Stile Floors komen onze specialisten graag bij je langs om de vloer te leggen.

Kleurstalen en adviesgesprek op maat

Twijfel je nog? Vraag dan gratis kleurstalen aan of plan een adviesgesprek op maat in. Bij dit adviesgesprek komen we gratis en vrijblijvend bij je over de vloer. We kijken samen welke PVC vloer in de badkamer het beste tot zijn recht komt. Tijdens het adviesgesprek komen we persoonlijk bij je langs om alle mogelijkheden te laten zien. We nemen extra grote kleurstalen mee en we geven je vrijblijvend advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1304 reviews.