PVC visgraat

PVC vloer badkamer

Home PVC vloeren PVC vloer badkamer

Nieuw
PVC visgraat
Nieuw
Nieuw
Julia donker eiken Visgraat PVC
44,95 36,95 per m²
Nieuw
PVC visgraat warm eiken
Julia warm eiken Visgraat PVC
44,95 39,95 per m²
Nieuw
Julia beige eiken Visgraat PVC
44,95 39,95 per m²
Nieuw
Nieuw
PVC visgraat gerookt eiken
Julia gerookt eiken Visgraat PVC
44,95 39,95 per m²
Nieuw
PVC visgraat PVC visgraat licht eiken
Nieuw
PVC visgraat eiken Meghan greige eiken
Nieuw
Meghan rustiek eiken
PVC visgraat vloer eiken PVC visgraat vloer eiken
PVC rechte plankPVC rechte plank
PVC rechte plankPVC rechte plank

PVC vloer badkamer

In veel badkamers in Nederland liggen tegels op de vloer. Tegels kunnen namelijk tegen water, waardoor je er jarenlang mee vooruit kunt. Tegenwoordig zien we echter ook steeds vaker een PVC vloer in de badkamer terug. PVC wordt tegenwoordig zowel op de vloer als op de wand en zelfs op het plafond in een badkamer gebruikt. De tegels worden gemaakt van kunststof en dit materiaal is waterbestendig, waardoor je ze prima kunt gebruiken als vervanger van traditionele tegels in de badkamer. Lijkt PVC in de badkamer jou ook wel wat? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres.

Voordelen van een PVC vloer in de badkamer

Een PVC  vloer badkamer is niet alleen waterbestendig, maar heeft nog een aantal andere voordelen. Zo laat dit materiaal bijvoorbeeld makkelijk warmte door. Dit maakt een PVC vloer in de badkamer ook ideaal. In veel badkamers in ons land ligt namelijk vloerverwarming. De warmte van de vloerverwarming trekt aanzienlijk sneller door een vloer van PVC heen dan door traditionele tegels. Het is dus altijd aangenaam warm met een PVC vloer voor vloerverwarming.

Aangezien kunststof een glad materiaal is, vermoed je mogelijk dat de kans op een uitglijder met een PVC vloer in de badkamer groter is. Dit is echter een misvatting. Deze vloeren van Stile Floors zijn namelijk niet glad. Dit komt doordat er altijd een motief in zit. Hierdoor heb je voldoende grip op een PVC vloer badkamer, zelfs wanneer de vloer nat is of je natte voeten hebt.

Stile Floors heeft een geschikte PVC vloer voor iedere badkamer

Bij Stile Floors heb je talloze mogelijkheden voor wat betreft een PVC vloer. Zo bieden wij verschillende soorten PVC vloeren voor in de badkamer aan. Denk bijvoorbeeld aan visgraat PVC designs of  PVC vloeren met betonlook Onze vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een pvc vloer betonlook badkamer. Hierdoor is het een fluitje van een cent om de vloer aan te laten sluiten bij de uitstraling van jouw badkamer. Daarbij komt dat je zelf kiest welk motief een vloer in de badkamer moet hebben. Met een PVC vloer badkamer van Stile Floors maak jij jouw badkamer dus geheel naar smaak.

Laat een PVC vloer in jouw badkamer leggen

Heb je de knoop doorgehakt en komt er een PVC vloer in de badkamer? Laat deze dan altijd leggen door een specialist. De vloer moet namelijk goed gelegd worden. In een vochtige ruimte is dit extra belangrijk. Zo moet het water bijvoorbeeld niet tussen de verschillende onderdelen van een PVC vloer in de badkamer door kunnen lopen. Dit kan op den duur een lekkage veroorzaken.

Zoek je nog een specialist voor het leggen van een PVC badkamer vloer? Stile Floors kent de nodige specialisten die de nieuwe vloer graag in jouw badkamer komen leggen. Leg een PVC vloer in de badkamer dus nooit zelf, maar laat dit altijd over aan een vakman.

Advies voor de beste PVC vloer in badkamer

Twijfel je nog of een PVC vloer iets is voor in jouw badkamer? Onze adviseurs komen graag bij jou langs om je tekst en uitleg te geven over onze PVC vloer badkamer. Via onze klantenservice plan je vrijblijvend een afspraak in. Wij komen binnen de kortste keren bij jou langs, waardoor je snel weet of PVC in de badkamer wel of niet iets voor jou is.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.