Home PVC vloeren PVC vloer badkamer

PVC vloer badkamer

Je nieuwe badkamer helemaal afmaken? Of ben je van plan de badkamer te verbouwen? Een PVC vloer is dan een hele goede optie, omdat het sterk en waterbestendig is. Wel is het zo dat we een PVC vloer niet aanraden in het douchegedeelte te gebruiken. Op die plek kan je beter kiezen voor tegels. Ook vloerverwarming in je badkamer? Da’s ideaal in combinatie met een PVC vloer.

Lees meer
Nieuw
PVC rechte plank
Nieuw
PVC visgraat vloer
Vivian greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC vloer visgraat
Vivian rustiek eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC rechte plank
PVC rechte plank
PVC vloer visgraat
Sophia natuurlijk eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC vloer visgraat
Julia naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC vloer visgraat
PVC rechte plank
PVC rechte plank
PVC visgraat
Julia donker eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Trend
PVC visgraat
Julia warm bruin eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Onze keus
PVC visgraat
Julia gerookt eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat

PVC vloer badkamer

In veel badkamers in Nederland liggen tegels op de vloer. Tegels kunnen namelijk tegen water, waardoor je er jarenlang mee vooruit kunt. Tegenwoordig zien we echter ook steeds vaker een PVC vloer in de badkamer terug. De vloertegels worden gemaakt van kunststof en dit materiaal is waterbestendig, waardoor je ze prima kunt gebruiken als vervanger van traditionele tegels in de badkamer. Lijkt PVC in de badkamer jou ook wel wat? Dan ben je bij Stile Floors aan het juiste adres.

Voordelen van een PVC vloer in de badkamer

Een PVC  vloer badkamer is niet alleen waterbestendig, maar heeft nog een aantal andere voordelen. Zo laat dit materiaal bijvoorbeeld makkelijk warmte door. Dit maakt een PVC vloer in de badkamer ook ideaal. In veel badkamers in ons land ligt namelijk vloerverwarming. De warmte van de vloerverwarming trekt aanzienlijk sneller door een vloer van PVC heen dan door traditionele tegels. Het is dus altijd aangenaam warm met een PVC vloer voor vloerverwarming.

Aangezien kunststof een glad materiaal is, vermoed je mogelijk dat de kans op een uitglijder met een PVC vloer in de badkamer groter is. Dit is echter een misvatting. Deze vloeren van Stile Floors zijn namelijk niet glad. Dit komt doordat er altijd een motief in zit. Hierdoor heb je voldoende grip op een PVC vloer badkamer, zelfs wanneer de vloer nat is of je natte voeten hebt.

Stile Floors heeft een geschikte PVC vloer voor iedere badkamer

Bij Stile Floors heb je talloze mogelijkheden voor wat betreft een PVC vloer. Zo bieden wij verschillende soorten PVC vloeren voor in de badkamer aan. Denk bijvoorbeeld aan visgraat PVC designs of  PVC vloeren met betonlook Onze vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een pvc vloer betonlook badkamer. Hierdoor is het een fluitje van een cent om de vloer aan te laten sluiten bij de uitstraling van jouw badkamer. Daarbij komt dat je zelf kiest welk motief een vloer in de badkamer moet hebben. Met een PVC vloer badkamer van Stile Floors maak jij jouw badkamer dus geheel naar smaak.

Laat een PVC vloer in jouw badkamer leggen

Heb je de knoop doorgehakt en komt er een PVC vloer in de badkamer? Laat deze dan altijd leggen door een specialist. De vloer moet namelijk goed gelegd worden. In een vochtige ruimte is dit extra belangrijk. Zo moet het water bijvoorbeeld niet tussen de verschillende onderdelen van een PVC vloer in de badkamer door kunnen lopen. Dit kan op den duur een lekkage veroorzaken.

Zoek je nog een specialist voor het leggen van een PVC badkamer vloer? Stile Floors kent de nodige specialisten die de nieuwe vloer graag in jouw badkamer komen leggen. Leg een PVC vloer in de badkamer dus nooit zelf, maar laat dit altijd over aan een vakman.

Advies voor de beste PVC vloer in badkamer

Twijfel je nog of een PVC vloer iets is voor in jouw badkamer? Onze adviseurs komen graag bij jou langs om je tekst en uitleg te geven over onze PVC vloer badkamer. Via onze klantenservice plan je vrijblijvend een afspraak in. Wij komen binnen de kortste keren bij jou langs, waardoor je snel weet of PVC in de badkamer wel of niet iets voor jou is.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1083 reviews.